پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس
پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

سیدا دانلود مقاله در مورد ماشین‌آلات کشاورزی 47 ص

دانلود-مقاله-در-مورد-ماشین‌آلات-کشاورزی-47-ص
دانلود مقاله در مورد ماشین‌آلات کشاورزی 47 ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 50
حجم فایل: 180 کیلوبایت
قیمت: 6000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 50 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏10
‏2
‏خلاصه درس ماشین‏‌‏آلات
‏ماشین‏‌‏آلات کشاورزی
‏ص 1 الی 107
‏فصل 1
‏اهمیت ماشین‏‌‏ در کشاورزی
‏قرن‏‌‏ها ‏سپری گشت تا اینکه از قدرت بدنی حیوانات در کمک به توان بدنی انسان استفاده شد. ‏با بوجود آمدن گاوآهن فلزی، موتور احتراق داخلی، تراکتور مزرعه و سایر ماشین‏‌‏های کشاورزی، تبدیل کشاورزی با دست به کشاورزی ماشینی انجام گرفت.
‏امروزه ماهواره‏‌‏ها از مزارع عمکسبرداری می‏‌‏کنند و متخصصین ‏و دانشمندان ‏را قادر می‏‌‏سازد تا مناطق آفت‏‌‏زده را مشخص کرده و رطوبت خاک، حرارت خاک و بسیاری از عوامل دیگر را اندازه‏‌‏گیری نماید. اختراع ‏تراکتورهای کنترل از راه دور که به طور خودکار و بر اساس برنامه‏‌‏های کامپیوتری کارهای زراعی را انجام می‏‌‏دهند (در کشور فنلاند)، ‏فشار سطحی این تراکتور، 906 کیلوگرم، 4/1 فشار تراکتورهای متداول با توان یکسان است.
‏کشاورزی امروزه، با توجه به توسعه روزافزون صنعت، بدون استفاده از توان موتور و ماشین نمی‏‌‏تواند جای خود را ثابت و استوار نگه دارد. مزارعی که توان موتوری و ماشینی‏‌‏های کشاورزی هستند، ‏گذشته از کیفیت و کمیت انجام کار و صرفه‏‌‏جویی ‏در مدت انجام ‏مراحل مختلف عملیات آماده‏‌‏سازی بستر بذر، کاشت، وجین و سله
‏10
‏2
‏‌‏شکنی، سم‏‌‏پاشی، کودپاشی، برداشت، بسته‏‌‏بندی و ذخیره محصولات کشاورزی، نیاز کمتری به توان بدنی کارگر جهت انجام این عملیات دارند.
‏امروزه با پیشرفت در ساخت و تولید ماشین‏‌‏های کشاورزی، بخصوص در ساخت کمباین‏‌‏های جدید، این نیروی کارگری مورد نیاز تا حدود 5/2 کارگر در ساعت برای تولید یک تن ‏گندم کاهش یافته است.
‏پنبه، همیشه جزو محصولاتی محسوب می‏‌‏شده که نیروی کارگری زیادی برای تولید آن مورد نیاز بوده، اما با مکانیزه کردن ‏تولید این محصول، شامل اصلاح روش‏‌‏ه‏ای خاک‏‌‏ورزی ‏و کاشت و همچنین برداشت مکانیکی آن، پیشرفت‏‌‏های مهمی برای پایین آوردن این نیروی کارگری مورد نیاز بوجود آمده است.
‏در سال 1970 میلادی، با استفاده از تراکتورهای ردیف‏‌‏کار، ماشین‏‌‏های برداشت پنبه و سایر ادوات جدید، نیروی کارگری مورد‏ ‏نیاز برای تولید هر عدل 226 کیلوگرمی پنبه به 32 کارگر ساعت کاهش یافت. ‏امروزه به علت پیشرفت در امر صنعتی شدن جهان و استفاده بیشتر ماشین در کشاورزی، از تعداد افرادی که در مزارع زندگی می‏‌‏کنند، کاسته شده است. در کشور ما نیز ‏استفاده از ماشین در کشاورزی در چند ‏دهه‏‌‏ی گذشته، ‏یکی از عوامل مهم کاهش تعداد روستانشینان بوده است. طبق آمارهای موجود در سال 1300 هجری شمسی، 72% از جمعیت کل کشور ما را روستاییان و چادرنشینان تشکیل می‏‌‏دادند. در سال 1355، ‏حدود 53% از جمعیت کل کشور در روستاها زندگی می‏‌‏کردند و در سال 1375، جمعیت کل روستانشینان کشور، 34/38% ‏رسید.
‏فصل 2
‏مکانیزاسیون کشاورزی در ایران
‏مکانیزاسیون کشاورزی چیست؟
‏از سال 1345، یعنی سالی که قرارداد بین ایران و جمهوری رومانی به منظور خرید تراکتور و بعضی ادوات کشاورزی منعقد شد و تعداد تراکتور از آن سال در کشور رو به فزونی گذار‏د، بحث متخصصین فن بوده است.
‏10
‏3
‏مکانیزاسیون ‏به معنی اعم، این نیست که ‏حتماً از موتور احتراق و یا از آخرین مدل‏‌‏های ماشین‏‌‏های‏ کشاورزی استفاده شود. ابتدا لازم است دو وسیله ماشین و موتور را تعریف و آنها را ‏از یکدیگر تشخیص و جدا نماییم.
‏ماشین: ‏‌‏وسیله‏‌‏ای است که اگر به آن توان دهیم، برایمان کار انجام می‏‌‏دهد، ولی خود به تنهایی قادر به انجام کار نیست.
‏موتور: وسیله‏‌‏ای است که تولید توان می‏‌‏کند، ولی به تنهایی نمی‏‌‏تواند کاری انجام دهد، مگر اینکه ‏این توان را به ماشین بدهد تا آن ماشین بتواند کار تولید کند.
‏بطور مثال، ‏یک گاوآهن ‏را می‏‌‏توان بوسیله حیوان به حرکت درآورد و زمین را شخم زد. گاوآهن‏؛ ماشین و حیوان که آن را می‏‌‏ک‏شد تا زمین شخم زده شود، در حکم موتور می‏‌‏باشد. گاوآهن ‏فوق‏‌‏الذکر را میتوان ‏بوسیله تراکتوری کشید. بنابراین ‏قوه محرکه تراکتور در اینجا موتور است و گاوآهن یک ماشین می‏‌‏باشد. یک موتور در یک زمان ممکن است دو‏ ماشین را به حرکت درآورد. گاه‏ حرکت ‏هر دو ماشین ‏برای انجام کار ضروری است. گاوآهنی که توسط تراکتور کشیده می‏‌‏شود، در صورتی شخم ‏می‏‌‏زند که خود تراکتور در حال حرکت باشد. ب‏نابراین موتور تراکتور دو ماشین ‏را به حرکت درمی‏‌‏آورد؛ یکی گاوآهن ‏و دیگری چرخ‏‌‏های تراکتور.
‏کلمه مکانیزاسیون ‏در کشاورزی مترادف با کلمه اتوماسیون (در صنعت) است که خود به معنی اتوماتیک کردن می‏‌‏باشد. اتوماتیک کردن، یعنی کم کردن ‏کار کارگری است. معنی اخص مکانیزاسیون کشاورزی، استفاده از ماشین‏ و‏ ‏موتور ‏کشاورزی در ‏کشاورزی جهت کاهش نیاز به نیروی کارگری می‏‌‏باشد. البته این نیاز هنگامی بوجود می‏‌‏آید که درآمد حاصل از کار کارگری ‏کمتر از درآمد به دست آمده از جایگزین نمودن ماشین و موتور باشد که ‏خود به عوامل متعددی از جمله عوامل زیر بستگی دارد:
‏دستمزد کارگر بالا باشد.
‏مشکلات کارگری موجب وقفه در کار در زمان معین شود.
‏زیان‏‌‏های حاصل از طولانی بودن کار کارگری بیش از هزینه‏‌‏های استفاده از ماشین و موتور شود.
‏کیفیت کار، ماشین آنقدر بالا باشد که هزینه‏‌‏های آن را مستهلک نماید.
‏10
‏4
‏معنی اعم مکانیزاسیون کشاورزی، ‏‌‏اتخاذ‏ هر روشی است که موجب ازدیاد درآمد شود. با این تعریف، جایگزین کردن کارگر با ماشین و موتور، یکی از روش‏‌‏ها و استفاده از بذر اصلاح شده برای بدست آوردن عملکرد محصول بیشتر است. روشی دیگر که هر دو بخشی از موضوع ‏مکانیزاسیون هستند.‏
‏آشنایی با وضعیت کشاورزی سنتی در ایران
‏ایران از قدیم‏‌‏الایام ‏مهد تمدن‏‌‏های ‏باستانی و یکی از مزارع تولید مواد کشاورزی دنیای باستان بوده است. در زمان فرمانروایی مادها، دامپروری به ویژه ‏پر پرورش اسب، رونق به سزایی داشت. در دوران هخامنشیان، برای پیشرفت کشاورزی و توسعه ‏و آبادانی ‏آن، ‏کوشش‏‌‏های‏ فراوانی به عمل آمد. از آنجمله جهت آبیاری زمین‏‌‏های زیرکشت از آب رو‏دخانه کارون، حفر قنوات در نواحی کم‏‌‏آب و استفاده از گاوآهن ‏جهت شخم زمین بود.
‏ابزارهای کشاورزی که در ایران باستان بکار می‏‌‏رفت، شامل انواع ابزارهای دستی ساده، مانند بیل‏‌‏ها، کج بیل‏‌‏ها، داس‏‌‏های دسته کوتاه، کلنگ و‏ وسایل دامی چوبی از قبیل گاوآهن، هرس‏‌‏های دندانه‏‌‏ا‏ی، خرمن‏‌‏کوب و غیره بوده‏‌‏اند. ‏برای ‏تامین آب زراعتی (بالا کش‏یدن آب از چاه و رودخانه)، از ‏«‏گا‏وچاه‏»‏ استفاده می‏‌‏شد. منبع توان و ابزارهای کشاورزی معمول امروزی در نقاط مختلف کشور خصوصاً نقاط دورافتاده به مرور زمان تغییر زیادی کرده و از ابزارهای قدیمی همچنان ‏استفاده می‏‌‏شود.
‏شرایط و امکانات توسعه ماشین‏‌‏های کشاورزی در ایران
‏در کشور ما، استفاده از تراکتور و ماشین‏‌‏های کشاورزی خیلی دیرتر از کشورهای اروپایی و امریکایی شروع شد. عملاً در‏ طول 50 تا 60 سال اخیر به تدریج ‏کشاورزی ایرانی با انواع ماشین‏‌‏های کشاورزی آشنا شده است و در مواردی که این امر انجام گرفته، به علل بنیادی مواجه با مشکلات عدیده‏‌‏ای می‏‌‏باشد. ‏پس از جنگ ‏جهانی دوم، کم‏‌‏کم سرمایه‏‌‏داران و بعضی از شرکت‏‌‏ها شروع به وارد کردن تراکتور ‏در ایران نمودند. ‏آغاز فعالیت ‏بنگاه توسعه ماشین‏‌‏های کشاورزی از سال 1331 ‏در حقیقت ‏سرآغاز ماشینی کردن کشاورزی ایران به شمار می‏‌‏رود. در حال حاضر، کارخانجات تراکتورسازی ایران، تراکتورهای یونیورسال مدل M650‏ با توان 65 اسب بخار، تراکتورهای مسی‏‌‏فرگوسن مدل 399 با توان 110 اسب بخار، تراکتورهای مسی

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

خرید کاندوم دانشجویی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد