ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 72 صفحه
قسمتی از متن word (..docx) :
1-2- خدمات 16
1-1-2- تعریف 16
2-1-2- خدمت به عنوان یک فرایند 19
1-2-1-2- طبقه بندی فرایندهای خدماتی 20
3-1-2- تقسیم بندی خدمات 21
4-1-2- خدمت به عنوان یک سیستم 22
1 -4-1-2- سیستم عملیات خدماتی 22
2-4-1-2- سیستم ارائه خدمت 23
3-4-1-2- سیستم بازاریابی خدمت 23
2-2- بازاریابی خدمات 25
1-2-2- بازاریابی خدمات در مقابل بازاریابی کالاهای فیزیکی 26
2-2-2- مثلث بازاریابی خدمات 26
1-2-2-2- بازاریابی خارجی 28
2-2-2-2- بازاریابی داخلی 31
3-2-2-2- بازاریابی تعاملی 32
3-2-2- تکنولوژی و مثلث خدمات 35
4-2-2- آمیخته بازاریابی خدمات 36
3-2- مدل های اندازه گیری کیفیت خدمات 39
1-3-2- مدل سروکوال 40
1-1-3-2- مراحل اجرای مدل 43
2-1-3-2- تجزیه و تحلیل دقیق مدل 44
3-1-3-2- انتقادات وارد بر سروکوال 52
4-1-3-2- در مورد ابزار تحقیق 55
2-3-2- مدل سروپرف 56
1-2-3-2- نقاط قوت و ضعف مدل سروپرف 58
3-3-2- مدل کیفیت کارکردی و فنی (گرونرو 1982) 59
4-3-2- مقیاس کیفیت خدمات خرده فروشی (RSQS) 62
4-2- مثالهایی از تحقیقات انجام شده مشابه 65
5-2- خرده فروشی 69
1-5-2- انواع خرده فروشی 69
2-5-2- فروشگاه های زنجیره ای 71
1-2-5-2- تاریخچه ایجاد فروشگاه های زنجیره ای 72
2-2-5-2- اهداف فروشگاه های زنجیره ای 74
3-5-2- استراتژی فروشگاهی و خرده فروشی 74
1-3-5-2- مقدمه 74
1-2- خدمات 16
1-1-2- تعریف 16
2-1-2- خدمت به عنوان یک فرایند 19
1-2-1-2- طبقه بندی فرایندهای خدماتی 20
3-1-2- تقسیم بندی خدمات 21
4-1-2- خدمت به عنوان یک سیستم 22
1 -4-1-2- سیستم عملیات خدماتی 22
2-4-1-2- سیستم ارائه خدمت 23
3-4-1-2- سیستم بازاریابی خدمت 23
2-2- بازاریابی خدمات 25
1-2-2- بازاریابی خدمات در مقابل بازاریابی کالاهای فیزیکی 26
2-2-2- مثلث بازاریابی خدمات 26
1-2-2-2- بازاریابی خارجی 28
2-2-2-2- بازاریابی داخلی 31
3-2-2-2- بازاریابی تعاملی 32
3-2-2- تکنولوژی و مثلث خدمات 35
4-2-2- آمیخته بازاریابی خدمات 36
3-2- مدل های اندازه گیری کیفیت خدمات 39
1-3-2- مدل سروکوال 40
1-1-3-2- مراحل اجرای مدل 43
2-1-3-2- تجزیه و تحلیل دقیق مدل 44
3-1-3-2- انتقادات وارد بر سروکوال 52
4-1-3-2- در مورد ابزار تحقیق 55
2-3-2- مدل سروپرف 56
1-2-3-2- نقاط قوت و ضعف مدل سروپرف 58
3-3-2- مدل کیفیت کارکردی و فنی (گرونرو 1982) 59
4-3-2- مقیاس کیفیت خدمات خرده فروشی (RSQS) 62
4-2- مثالهایی از تحقیقات انجام شده مشابه 65
5-2- خرده فروشی 69
1-5-2- انواع خرده فروشی 69
2-5-2- فروشگاه های زنجیره ای 71
1-2-5-2- تاریخچه ایجاد فروشگاه های زنجیره ای 72
2-2-5-2- اهداف فروشگاه های زنجیره ای 74
3-5-2- استراتژی فروشگاهی و خرده فروشی 74
1-3-5-2- مقدمه 74
2-3-5-2- استراتژی فروشگاهی 75
3-3-5-2- چیدمان کالا در فروشگاه ها 76
4-3-5-2- معماری فروشگاه 76
1-2- خدمات
در قرن حاضر، تحولات جدید باعث شده است تا بخش خدمات با سرعت بسیار زیادی گسترش پیدا کند (Batson John 1997). به طوری که براساس آمارهای سال 2005 بخش خدمات، دارای بیشترین نرخ رشد 2/7 درصد در اقتصاد جهانی بوده و حدود 69 درصد ستاده، بیش از 40 درصد اشتغال و نزدیک به 20 درصد تجارت جهانی را به خود اختصاص داده است. همچنین، در طی سال های اخیر بیش از 60 درصد تولید ناخالص داخلی اکثر کشورهای توسعه یافته در بخش خدمات صورت گرفته است؛ این رقم برای کشورهای در حال توسعه بین 40 تا 50 درصد گزارش شده است. Word Development Indicator (WDI)2007
. این آمار، اهمیت بالای بخش خدمات و نقش مهم آن در توسعه کشورها را نشان میدهد. با توجه به اهمیت بخش خدمات، تعالی کیفیت خدمات در این بخش نیز اهمیت ویژه ای پیدا میکند، به نحوی که ارائه خدمات با کیفیت از چالشهای مهم قرن حاضردر سازمانهای خدماتی به شمار میرود. مدیران این سازمانها میکوشند تا اندیشه و فرهنگ مشتریمحوری را در سازمانهای خود توسعه داده و از طریق تمرکز بر نیازهای مشتریان و پاسخگویی صحیح به خواستههای آنان، ضمن ایجاد مزیت رقابتی، زمینه های دستیابی به تعالی عملکرد سازمان خود را فراهم سازند (Brooks Lings Botschen1999).
1-1-2- تعریف