پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس
پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

پیشینه و مبانی نظری آشنایی با پدیده دختران فراری

دانلود پیشینه و مبانی نظری آشنایی با پدیده دختران فراری

دانلود پیشینه و مبانی نظری آشنایی با پدیده دختران فراری

پیشینه و مبانی نظری آشنایی با پدیده دختران فراری
پیشینه و مبانی نظری آشنایی با پدیده دختران فراری
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .docx
تعداد صفحات: 35
حجم فایل: 66
قیمت: 68012 تومان

بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 35 صفحه

 قسمتی از متن word (..docx) : 
 

‏دختران فراری
‏ آشنایی با پدیده دختران فراری
‏ دختران فراری ‏به دخترانی گفته می‌شود که به دلایل مختلفی از خانه فرار می‌کنند و به جامعه‏ ‏و ‏ ‏محیط هایی چون خیابان، پارک، باندها‏ ‏و‏ ‏... روی می‏ ‏آورند‏.‏ گفتنی است در ‏آ‏مریکا و‏ ‏کشورهای‏ ‏اروپایی دختران‏ی‏ ‏که به هر دلیلی از‏ ‏خانه‌های خود فرار می‌کنند، به طور اتوماتیک‏ ‏تحت حمایت بنیادهای حمایتی دولتی و نیکوکاری در‏ ‏می‏ آ‏یند و به مکان‏ ‏هایی امن زیر نظر روانکاوان متخصصان حمایت از زنان منتقل می‌شوند‏.‏ ‏اما در ایران به خاطر‏ ‏جرم بودن اصل‏ ‏ قضیه‏ ‏دخترانی که جایی برای پناه بردن ندارند اکثرا‏ً‏ به ‏ ‏غریبه ها متوسل می‌شوند که در اکثر این موارد‏، ‏مورد تجاوزات پی در پی‏ ‏ قرار می‌گیرند و نهایتا‏ً‏ جذب باندهای‏ ‏فساد می‌شوند و با این شرایط در صورت دستگیری این دختران در بعضی موارد به زندان افتاده و در مواردی توسط مقامات قضایی به خانواده‌هایی که فراری شده اند، بازگردانده می‌شوند‏. ‏در کشوری مثل ایران که‏ ‏درصد جرایم ارتکابی توسط دختران کمتر‏ ‏از پسران است این کم بودن را باید ناشی از این بدانیم که زنانی که تمایل به طغیان و انجام اعمال ضداجتماعی دارند‏،‏ این میل را با فحشا تسکین می‏ ‏دهند و نیازی به ارتکاب جرایم دیگر ندارند‏.‏ ضمنا‏ً‏ ‏زنان در مقابل فشارهای روحی اکثرا‏ً‏ یا دست به خودکشی می‏ ‏زنند یا از محیط فرار می‏ ‏کنند‏ (ریحانی، 1388).
‏ 2-3- ‏شرایط عمومی دختران فراری
‏ 2-3-1- ‏از نظر فردی‏: ‏اکثر دختران فراری ‏اختلال منش دارند، افرادی ضعیف الاراده، حساس و زودرنجند، عقب ماندگی درسی دارند، برای امور غیردرسی ارزش بیشتری قائل اند، برخی از آنها عقب ماندگی ذهنی دارند، شخصیتی تلقین پذیر داشته و یا به انحرافات و اختلالات و بیماری‏ ‏های روانی از جمله صرع، اسکیزوفرنی پارانویا مبتلا هستند و به علت عدم تکوین شخصیت، ثبات اجتماعی ندارند. اگر چه افراد باهوش هم در بین آنها اندک نیست و‏ ‏حتی بینشان نوابغ هم دیده می‏ ‏شود‏. ‏برخی از اینان که البته بیشترشان نوجوانند دچار رنج عصبی هستند،
‏بی‏ ‏خوابی دارند، احساس گناه آنان را آزار می‏ ‏دهد، دسته ای از این اطفال و نوجوانان از لحاظ وضع جسمی و روانی سالم هستند. ممکن است تحت تأثیر محیط خانوادگی و محیط تحصیلی برای تفریح و خوش گذرانی و یا تقلید از فیلم‏ ‏ها و ماجراجویی اقدام به فرار کنند.
‏ 2-3-2- ‏از نظر خانوادگی:‏ ‏به علت نفاق، ناسازگاری، اعتیاد پدر و مادر، تشنج در محیط خانوادگی، طرد و تحقیر، کمبود محبت، از هم گسیختگی خانواده «طلاق، جدایی، فوت» و عدم مراقبت و بی توجهی والدین و سرپرستان نسبت به امور تحصیلی ب‏ه ‏ویژه در خانواده های پرجمعیت، ترس از تنبیه در صورت عدم موفقیت در تحصیل، اقدام به فرار از منزل و ترک تحصیل می‏ ‏کنند. اطفال نازپرورده که دائم تحت مراقبت، نظارت شدید قرار دارند برای کسب آزادی و استقلال از خانه فرار می‏ ‏کنند‏.
‏ ‏2-3-3- ‏از نظر اجتماعی‏: اغلب در منطقه و محیطی زندگی کرده اند که مناسب برای داشتن حیات شرافتمندانه نبوده است. در محیط اجتماعیشان رفتار ضد اجتماعی، آلودگی، اعتیاد وجود داشته است. با تیپ بی بندوبار و پرخاشگر مواجه بوده اند. بدآموزی در زندگیشان بسیار بوده است، مشکل اخلاقی داشته اند. منطقه زندگیشان منطقه شکست، خواری ها، سرافکندگی ها بوده و این خود زمینه را برای محدود ساختن فرد و حوزه معاشرتی او فراهم کرده است‏.
‏ ‏کاتر‏ ‏-Kutter
‏ ‏(2008) ‏در مقاله ای تحت عنوان «شناخت فرار نوجوانان و پیشگیری آن» علل فرار از منزل را به شرح زیر می‏ ‏داند:
‏ ‏1) اجتناب از عواقب و نتایج ناخوشایند رفتار یا اعمالی که فرد انتظار دارد، در آینده با آن مواجه شود. مثل تهدید به تنبیه و یا تنبیه والدین در مقابل شکست تحصیلی فرزند.
‏ ‏2) فرار از دام مواجهه با تجربه های مستمر و پیشرونده نامطلوب سخت در زندگی مثل آزار جسمی و جنسی در منزل.
‏ ‏3) پیشگیری از ترک فعالیت‏ ‏ها، ارتباطات یا دوستی هایی که برای فرد مهم و با ارزش به نظر می‏ ‏رسند مثل جلوگیری والدین از معاشرت نوجوانان با دوستانش بدون جایگزینی و با تحکم.
‏ ‏4) به منظور بودن با افرادی که به رغم ایشان حمایتگر، مشوق و فعال هستند، مثل زندگی با همسالان.
‏ ‏5) برای بودن با افراد یا مکان‏ ‏هایی که آنها را از مشکلات دیگر زندگیشان دور می‏ ‏سازد.
‏ ‏6) تغییر یا توقف آنچه که در حال انجام است یا قرار است انجام گیرد مثل ازدواج نامناسب توأم با تهدید والدین.‏ ‏همچنین مشکلاتی که خطر بروز فرار کودکان و نوجوانان را افزایش می‏ ‏دهد عبارتند از‏:
‏ ‏1) کودک آزاری یا غفلت نسبت به کودک.
‏ ‏2) استفاده از الکل یا مواد مخدر.
‏ ‏3) طلاق یا جدایی که مواجهه با آن بدرستی انجام نشده است.
‏ ‏4) رفتار متضاد والدین که با تخیلات نامناسب نوجوان ترکیب شده باشد.
‏ ‏5) آمیزش با یک گروه همسالان ضد اجتماع
‏ ‏6) مرگ یکی از اعضای خانواده که مواجهه با آن به درستی انجام نشده باشد‏ (استین و همکاران‏- Stein & et al
‏، 2011).
‏ 2-4- اق‏سام فرار
‏ ‏پژوهشگران انواع گوناگونی از این پدیده را مشخص کرده اند‏. ‏گل پور (1386) در کتاب خود از پژوهشی انجام گرفته در بلژیک خبر می دهد که برای 600 فراری سه نوع فرار را در نظر گرفته‏ است:
‏ ‏1- فرار عکس العملی: نشانگر اختلال و چگونگی ارتباط بین جوان و محیط است، در این حالت از فرار به عنوان روشی برای پیدا کردن و هشدار دادن استفاده می شود‏.‏ به عنوان مثال وقتی نوجوان در خانواده به فراموشی ‏سپرده می شود و والدین غرق در فعالیت‏ ‏های روزمره خود هستند دست به این اقدام می زند تا مورد توجه قرار گیرد.

 

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336 ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول
 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد