ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
-------
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 10 صفحه
قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :
بنام خدا Kitchen Communication ارتباطات در آشپزخانه 1.Step: Job Description ( Position)قدم اول:شرح وظایف (موقعیت)2.Step: Information to Kitchen Staffقدم دوم:دادن اطلاعات به کارکنان آشپزخانه3.Step: Coaching first monthقدم سوم:مربی گری در ماه اول4.Step: Feed back to Chef (work level) قدم چهارم:گزارش سطح کاری کارکنان به سرآشپز 5.Step: Responsibilities قدم پنجم:مسئولیتها 6.Step: Food Quality Check قدم ششم:چک کردن کیفیت غذاها 7.Step: Training once a month قدم هفتم:آموزش ماهیانه 8.Step : Job Rotation Future Planning قدم هشتم:چرخش افراد در قسمتها و برنامه ریزی در مورد آینده Kitchen Communication ارتباطات در آشپزخانه Kitchen Communication ارتباطات دیگر در آشپزخانه Communication with the chefارتباطات با سرآشپزCommunication with service membersارتباطات با همکاران داخل آشپزخانهCommunication with Human Recourse Departmentارتباط با کارگزینی و منابع انسانی Kitchen Communication ارتباطات دیگر در آشپزخانه Communication with Stewarding Departmentارتباطات با انبار ظروفCommunication with Purchasing Dep.ارتباطات با قسمت تدارکاتCommunication with Cost Controllerارتباطات با کنترل هزینه ها