ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
-------
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 33 صفحه
قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :
بنام خدا ارزیابی وضعیت تغذیه ای تعریف: مجموعه فعالیت هایی که جهت شناسایی افراد یا گروههای در معرض خطر سوء تغذیه یا نیازمند مداخلات تغذیه ای صورت می گیرند. اهداف: - شناسایی افراد در معرض خطر یا نیازمند مداخله تغذیه ای - تعیین اولویتها در مراقبت تغذیه ای - ارزیابی اثربخشی مراقبتهای تغذیه ای یا تعیین وضعیت تغذیه ای بیمار، پیش و پس از اجرای مداخله اجزای ارزیابی کامل تغذیه ای: 1- اخذ تاریخچه بیماری و وضعیت اجتماعی 2- ارزیابی مصرف غذایی 3- معاینه فیزیکی 4- تن سنجی و تعیین ترکیب بدن 5- ارزیابی داده های بیوشیمیایی 6- برآورد میزان نیاز به انرژی، پروتئین و مایعات 1- تاریخچه بیماری و وضعیت اجتماعی - تشخیص اولیه و ثانویه بیماری - تاریخچه بیماری و جراحی های پیشین - وزن قبلی و تاریخچه تغییرات آن - ارزیابی سلامت دستگاههای مختلف بدن شامل دستگاه گوارش، کبد و صفرا، گردش خون، قلب و عروق، غدد، اعصاب، ریه و سیستم ایمنی - وضعیت اجتماعی شامل وضعیت اجتماعی-اقتصادی، دین، امکانات زندگی و امنیت غذایی