ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
-------
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 9 صفحه
قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :
بنام خدا استافیلو کوک با خصوصیات باکتری گرم مثبت ،کروی شکل ،تک تک ،دو تایی ،چهارتایی ،خوشه ای،اکثرا بدون کپسول ،بدون اسپور ،فاقد حرکت ،هوازی و بیهوازی اختیاریند ،کاتالاز مثبت ،اکسیداز منفی کلنی :بر روی نوترین آگار رنگ کلنی طلایی ،لیمویی ،سفید پیگمان بر روی محیط شیر دار و در حرارت 22 درجه بهتر تشکیل می شود تقسیم بندی جنس استا فیلوکوک 1- استا فیلو کوکوس اورئوس shaphylococcus aureus2- استافیلوکوکوس اپیدر میدیس shaphylococcus Epider midis 3- استا فیلو کوکوس سا پرو فیتکوس shaphylococcus saprophyticus راههای تشخیص استافیلو کوک ها 1- آزمایش میکروسکوپی مستقیم 2- کشت (نوترین آگار ،تریپتیکاز سوی آگار )3- آزمایش کاتالاز 4- کشت در محیط مانیتول سالت آگار یا چاپمن 5- انجام تست کواگولاز 6- مطالعه تست Dnase 7- مطالعه تست حساسیت به باستیراسین جهت تشخیص میکروکوک از استافیلوکوک