ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
-------
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 41 صفحه
قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :
استافیلوکوکوس اورئوس مسمومیت غذایی استافیلوکوکی یکی از رایج ترین بیماری های ناشی از غذا در جهان با وجود بهبود اقدامات بهداشتی اما هنوز تعداد موارد گاستروانتریت استافیلوکوکی خیلی بیشتراز دیگر بیماری های ناشی از عوامل میکروبی است دلایل رایج بودن مسمومیت غذایی ناشی از استاف ؟ یکی از دلایل رایج بودن بیماری زایی این باکتری تحمل به خشکی این میکروارگانیسم است قادر به تحمل محلول های غلیظ قند و نمک هستند (غلظت بیش از 20% نمک را تحمل میکنند) دوز بالای کلراید و نئومایسین و پلی میکسین را تحمل میکند