ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
-------
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 12 صفحه
قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :
بنام خدا فصل 12 – سفره سلامت فواید غذا :1 – تولید انرژی :برای انجام فعالیت های حیاتی2 – تولید ماده :رشد و ترمیمتعریف رشد :بزرگ شدن غیر قابل برگشت تعداد یا ابعاد سلول را رشد گویند انواع مواد مغذی : 1 – کربوهیدرات ها( تولید انرژی )2 – لیپیدها ( چربی ها )( محافظت از اندام ها و بدن )3 – پروتئین ها( رشد و ترمیم بدن )4 – ویتامین ها5 – مواد معدنی6 – آب 1 - انواع کربوهیدرات : 1 – کربوهیدرات ساده :گلوکز فرمول قند یا همان گلوکز C6H12O62 – کربوهیدرات مرکب :از گلوکز درست شده اند الف ) نشاسته :نوعی کربوهیدرات گیاهی مرکب است / قابل استفاده برای انسان استمثال : سیب زمینی جهت شناسایی نشاسته از محلول ید استفاده می شود که نشاسته تبدیل به آبی تیره می شود ب ) سلولز :نوعی کربوهیدرات گیاهی مرکب است / غیر قابل استفاده برای انسان استمثال : دیواره سلولی گیاهاناگر سلولز گیاهان قابل استفاده برای انسان نیست ، پس چرا از سبزیجات و میوه ها استفاده می نماییم ؟؟؟؟؟ 2 – لیپید ها : فواید :1 – در ساخته شدن غشای سلولی2 – حفظ اندام های داخلی بدن از آسیب و ضربه چربی نوعی بافت پیوندی است که دورتادور اندام های داخلی بدن را می پوشاننددر ضمن چربی ها ، انرژی زا هستندنکته :چربی ها دو برابر کربوهیدراتها انرژی تولید می نمایند مضرات چربی ها :چربی ها خطر تنگ شدن رگ ها و سکته قلبی را افزایش می دهند