پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس
پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

دانلود پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

دانلود پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان دانلود پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان دانلود پاورپوینت با عنوان اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

-------

دانلود پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
دانلود پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: .ppt
تعداد صفحات: 37
حجم فایل: 324
قیمت: 48000 تومان

بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 37 صفحه

قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :

بسم الله الرحمن ارحیم 1 عنوان:اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان 2 جوش شیرین ( بی کربنات سدیم ) که در اثر واکنش با حرارت و رطوبت در جریان پخت نان به کربنات سدیم ( سودا ) تبدیل می گردد دارای خاصیت قلیایی بالا و اثرات سوء بهداشتی خواهد بود . 3 1- افزایش PH و در نتیجه مانع از رشد و تکثیر مخمرها 2- تیرگی رنگ مغز نان و بوی نامطبوع در نان 3- قلیایی شدن محیط دهانی و در نتیجه واکنش قلیا با چربی های موجود در مواد غذایی مزه صابون حس می شود . 4- در اثر تخمیر سریع و کاذب خمیر در هنگام پخت ، خمیر نارس و فطیر بوده و در نتیجه ارزش غذایی لازم را ندارد . 5- نان تهیه شده با جوش شیرین علیرغم شکل ظاهرا" رسیده چون فاقد محصولات جانبی حاصل از فعالیت سلولهای مخمر و باکتریهای اسید لاکتیک می باشد فاقد طعم و مزه طبیعی می باشد . 4 اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان 1- اثر بر دستگاه گوارش : با توجه به اینکه فرآیند هضم در معده در محیطی اسیدی توسط اسیدکلریدریک در PH حدود 3 الی 4 صورت می گیرد وجود بازهای قوی همانند کربنات سدیم و بی کربنات سدیم ( جوش شیرین ) می تواند باعث خنثی شدن محیط معده و در نتیجه اختلال در هضم و تولید انواع سوء هاضمه در افراد مصرف کننده شود که در انتها منجر به زخم معده و گاستروآنتریت می گردد . 5 اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان

پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
  برای مشاهده توضیحات فایل  دانلود پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان  اینجا کلیک کنید برای باکیفیت دانلود پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد