ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
-------
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات<br>دسته بندی : پاورپوینت<br>نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )<br>تعداد صفحه : 12 صفحه<br><br> قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :<br><br> گلاب و تقلبات آن تعریف گلاب: حاصل تقطیر آبی گل محمدی که تازه چیده شده و اسانس آن از محلول آبی جدا شده است. ویژگیهای فیزیکی گلاب وضعیت ظاهری: شفاف ، روشن ، بدون رسوب بو: بوی مطبوع گل محمدی، فاقد بوی ترشیدگی مزه: طعم ویژه گل محمدی ، سنگین و کمی مایل به تلخی وزن مخصوص نسبی (در20درجه سانتیگراد): حداکثر0/999 pH: 5/5-3/8 گلاب ویژگیهای اساسی شیمیایی گلاب عدد اسیدی (mg/100ml برحسب اسید استیک) : حداکثر mg/100ml 6 عدد یدی: حداقل 15 مقدار اسانس: (mg/100 ml): حداقل mg/100 ml12 متانول (mg/kg) : حداکثر ppm100 مطابق با استاندارد ملی ایران5957 ادامه... روشهای آزمون شیمیایی اندازه گیری: PH اسیدیته عدد یدی عدد اکسیداسیون تست شناسایی متانول عدد استری میزان اسانس موجود در گلاب (آروما محلول در آب -روش استخراج حلالی) مطابق با استاندارد ملی ایران شماره 1487 ادامه..., برای مشاهده توضیحات فایل پاورپوینت گلاب و تقلبات آن اینجا کلیک کنید برای باکیفیت پاورپوینت گلاب و تقلبات آن روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️ دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️ بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️ دانلود سریع و مستقیم ✔️ دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود پاورپوینت گلاب و تقلبات آن