ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 41 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
فهرست
فصل اول
مختصری ازنتایج و هدف کلی از تحقیق
فصل دوم
کلیات
فصل سوم
مرغداری و تجهیزات مورد نیاز
فصل چهارم
بررسیهای مالی
فصل اول : مختصری ازنتایج و هدف کلی از تحقیق
از نظر جغرافیایی در 25 کیلومتری شهرستان گناوه بخش حیات داود روستای قلعه حیدر واقع شده است
وسعت شرکت :
4200متر–دارایسهسالنتولید100 * 12 = 1200متر –انبارمواداولیه600متر ساختمان اداریوسرویسها250متر
2
–ساختماننگهبانی170متروسایر180مترمیباشد .
مجوز کار :
مجوزکار از اداره کل تعاون و جهاد سازندگی کسی شده است .
تعداد پرسنل :
ده نفر که هشت نفر کارگر که کارهایی از قبل پرورش و نگهداری از مرغها و نظافتسالنانجاممیدهند ، یکنفردامپزشکویکنفرمهندسدامپروریکهبه عنوانکارگرانکهدانههاراطبقفرمولدادهشدهتوسطدامپزشکتهیهمیکند .
غذای مرغها :
عبارتند از ذرت و سویا و انواع ویتامینهای موردنیاز برای تغذیه جوجه ها .
بخشهای شرکت :
سالن پرورش ( تولید )
انبار مواد ( دانه )
بخش اداری و کارگری
نکات ساختمان سازی :
کف سالن : باید کف سالن پرورش از آجر یا سیمان باشد و از کف زمین چند سانتی متر بلندتر باشد تا ضمن خشک کردن رطوبت نفوذ نکند و دراثر بارندگی و جریان آب به لانه ها خسارتی وارد نشود .
تهویه : بهتغییرهواوجایگزین شدن هوای کثیف با هوای تازه اطاق می شود .
نوردادن : طریقه نوردادن به جوجه ها در لانه های بدون پنجره و تاریک و لانه های با پنجره متفاوت است .
قسمتهای مختلف هر سالن :
3
لانه : بایستی لانه ها وسیع و جادار و قابل جابجا کردن باشد و بتوان آن را به آسانی تمیز کرد .
نشیمنگاه : درمواقعی مورد استفاده قرار می گیرد که در ابعاد 5 * 7 سانتی متر ساخته می شود .
وسایل مورد نیاز پرورش مرغ :
1- دانه خوری : انواع مختلفی دارند که عبارتند از :
1-1دانه خوریهای اتوماتیک : که از نظر صرفه جویی در کار و وقت و نیروی کارگر بسیار مقرون به صرفه است .
2-1دانه خوریهای آویزان : که تقریباً نیمه خودکار بوده و به نیروی کار کمتری نیازاست .
2-آب خوریها : جنس آنها از نوعی که قابل شستشو و ضدعفونی باشد. انواع مختلف عبارتند از :
آب خوری استوانه ای
آب خوری مخروطی
آب خوری ناودانی یا اتوماتیک
مصرف آب برای مرغها براساس تعداد و سن جوجه ها محاسبه می شود .
انواع جوجه کشی :
جوجه کشی طبیعی
جوجه کشی مصنوعی
درشرکتهای مرغداری از جوجه کشی مصنوعی استفاده می کنند و درجه حرارت این دستگاه ها اندازه درجه حرارت بدن مرغ کرچه است و تمام شرایط وامکانات را برای تخم مرغها برای پرورش جوجه سالم فراهم می سازد .
4
بیماری مرغها :
نیوکاسل
گامبورو
برونشیت
آبله و غیره
هدف :
هدف تأمین نیازمندیهای انسانی مانند مواد غذایی پروتئینی ، کود و غیره … سلامتی و شادابی مردم یک جامعه بستگی به تغذیه مناسب آنها دارد . تقریباً تمام طیوری که از لحاظ تولید گوشت و تخم اهمیت تجاری دارند ، از میان پرندگان پر سفیدند . از نمونه های بارز این نژادها می توان به مرغ گلهورن سفید ، مرغهای سفید آمریکایی ، کورینش سفید و برهما اشاره کرد .
صنعت پرورش طیور به سطح بالایی از بازده تولید رسیده و این موفقیت نه تنها زائیده تحقیقاتی است که با دانش پایه آنها عجین شده و در مدیریت طیور اعمال شده است و همچنین هدف اصلی و مهمتر از همه از جا و اشتغال افراد به کار و مقرون به صرفه بودن از نظر اقتصادی
محصول تولیدی در این شرکت مرغ و تخم مرغ می باشد .
ترسیم خط تولید پرورش مرغ و مرغداری
عملیات جوجه کشی
کنترل
مواد اولیه (تخم مرغ)
مراقبت و نگهداری ازتخمها