پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس
پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی

پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی

پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی در 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات25
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی در 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

فهرست مطالب

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن
روغن
انواع روغن سرخ کردنی
انواع سرخ کن ها
نقطه دود
نکاتی که باید در سرخ کردن غذا به خاطر داشت
ویژگی روغن سرخ کردنی 
اسیدهای ترانس 
ترانس وهیدروژناسیون
تغییرات شیمیائی وفیزیکوشیمیائی روغن سویا در طی هیدروژناسیون
توکوفرول هاوتوکوتری انول ها
استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در روغن پالم
استفاده ازروغن پنبه دانه غیرهیدروژنه 
Moringa oleifera oil
مقایسه  MoO,SBO,PO,CLO
مخلوط روغن سبوس برنج وسویا
روغن آرگن در مقایسه با روغن پنبه دانه وزیتون  
Refrence


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد