ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
-------
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 23 صفحه
قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :
مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده 1-جلوگیری از درد وتحریک پذیری التهاب مخاط معده 2- جلوگیری از ریفلاکس معده 3-کاهش ضایعات یا اسیدیته شیره معده اهداف : 1 -از مصرف غذای زیاد وباچربی وپروتئین فراوان دریک وعده غذایی پرهیز شود (خصوصا 2-3ساعت قبل ازخواب). 2-از مصرف غذاهای اسیدی وباادویه فراوان اجتناب شود. 3-ازمصرف شکلات ونوشیدنی های حاوی کافئین مثل قهوه پرهیز شود. 4-از مصرف نعنا وروغنهای گرفته شده از نعنا خودداری شود. راهنمای مراقبتهای تغذیه ای دررریفلاکس معده 5-سیگارموجب شل شدن دریچه تحتانی مری میشود،ازمصرف آن بشدت پرهیزکنید. 6-بلافاصله پس ازغذاخوردن درازنکشندوبه هنگام خواب نیزشانه هاوسربالاترازبدن قراربگیرد. 7-3ساعت قبل ازاستراحت مصرف غذا کم یا حذف شود(مخصوصا گوشت یا پنیر که حاوی پروتئین وچربی است). 8- وقتی که نشسته اید،ازخم شدن به جلوحتی المقدورخودداری کنید 9- قبل ازسیرشدن دست ازغذاخوردن بکشید. ادامه 10- مایعات راباحجم کم وبه دفعات مصرف کنید. 11- ازخوردن غذای داغ نیزامتناع کنید.12- مصرف فست فودها خصوصا پنیر پیتزارابه حداقل برسانید.13- غذاهای پرچرب،پرادویه،ترش،خیارشور،نوشابه گازدار،پیتزا راکناربگذارید.14- انجام ورزش وتحرک توصیه میشود. ادامه