پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

پاورپوینت آب، سلول و گیاه

پاورپوینت آب، سلول و گیاه

دانلود پاورپوینت آب، سلول و گیاه پاورپوینت آب، سلول و گیاه , پاورپوینت , با , عنوان , آب، , سلول , و , گیاه ,

-------

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات<br>دسته بندی : پاورپوینت<br>نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )<br>تعداد صفحه : 12 صفحه<br><br> قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :<br><br> آب، سلول و گیاه ویژگی های منحصر به فرد فیزیکی و شیمیایی آب: توزیع نامتقارن الکترون ها سبب می شود تا آب مولکولی قطبی باشد. تفکیک بارهای مثبت و منفی بین اکسیژن و هیدروژن: پیوند هیدروژنی بین مولکول های آب همجوار یا بین آب و سایر مولکول های قطبی. پیوند هیدروژنی مسئول بسیاری از خواص منحصر به فرد آب در مقایسه با ملکولهای با اندازه ملکولی یکسان است. آب پوسته های هیدراسیون در اطراف ابرمولکول ها تشکیل می دهد. ویژگی های حرارتی آب : آب در محدوده دمایی مناسب برای حیات حالت مایع خود را حفظ می کند ظرفیت گرمایی منحصر به فرد آب: گرمای ویژه آب برابر با یک کالری (4/18 ژول بر گرم بردرجه سانتیگراد) است. هدایت گرمائی آب بالا است: حذب و پخش مقدار زیادی انرژی بدون افزایش جدی دما و پایداری حرارتی گیاه. آب دارای گرمای ذوب و گرمای تبخیر بالایی است: تنظیم درجه حرارت گیاه. آب حلال تمام عیاری است: تشکیل پوسته هیدراسیون (در اطراف یونها یا ملکولهای باردار) کلیدی است پیوستگی: جاذبه قوی متقابل بین مولکول های آب که ناشی از پیوندهای هیدروژنی است قدرت کشش (کشش سطحی) ناشی از پیوستگی است: علاوه بر قدرت کشسانی، قطرات آب کروی می مانند. قدرت کشسانی: حداکثرکششی است که یک ستون ممتد از هر ماده ای تحمل می کند. چسبندگی: جذب مولکول آب به سمت سطوح جامد صعود مویینگی آب ناشی از چسبندگی است. آب، سلول و گیاه کنترل حرکت آب توسط انتشار و حرکت توده ای صورت می گیرد. نقل مکان: به صورت فعال و غیر فعال ممکن می گردد. حرکت غیر فعال اغلب مواد یا به صورت حرکت توده ای است یا به صورت انتشار. حرکت توده ای از فشار هیدروستاتیک (نیروی بیرونی نظیر جاذبه یا فشار) منشا می گیرد. انتشار: نوعی حرکت جهت دار مواد (ذرات) از ناحیه با غلظت بالا به ناحیه با غلظت پایین است. مثال: گلوکز حل شده در آب، دی اکسید کربن حل شده در آب یا دی اکسید کربن موجود در هوا. قانون فیک: سرعت انتشار به طور مستقیم با سطح مقطع مسیر انتشار و گرادیان غلظت یا فشار بخار و به طور معکوس با طول مسیر انتشار ارتباط دارد. اسمز: انتشار آب از خلال یک غشاء با قابلیت عبور انتخابی. در مورد حرکت آب اسمز یک حالت خاص از انتشار است. قانون فیک برای انتشار مولکول های ماده حلال هم صادق است. انتشار اسمزی آب تنها هنگامی رخ می دهد که دو ظرف (دو سلول) بوسیله غشا با قابلیت نفوذ انتخابی جدا شده باشند و به چنین سازوکاری اسمز می گویند. آب همانند هر ماده دیگری تنها هنگامی که تفاوت بین انرژی آب در دو بخش از یک سیستم وجود دارد می تواند حرکت کند. آب، سلول و گیاه cell sap less concentrated cell sap more concentrated آب، سلول و گیاه محتوای انرژی آب را همانند هر ماده دیگری می توان بر اساس پتانسیل شیمیایی آن بیان نمود. انرژی شیمیایی عبارت است از مقدار انرژی آزاد بر یک مول از ماده مورد نظر و معیاری از ظرفیت و قابلیت آن ماده برای واکنش یا حرکت می باشد. اسمز تنها هنگامی رخ می دهد که انرژی آزاد مولی آب (پتانسیل شیمیایی آب) در یک طرف غشاء با نفوذپذیری انتخابی بیشتر از انرژی آزاد مولی آب در طرف دیگر همان غشا باشد. حل شدن ماده حل شونده (ماده محلول) در یک محلول آبی سبب کاهش پتانسیل شیمیایی و در نتیجه افت انرژی آزاد آب از طریق کاهش نسبت مولی آب در آن محلول می شود. سلول های گیاهی ورود و خروج آب را از طریق تغییر در غلظت مواد محلول در سیتوسل نسبت به غلظت محلول خارج سلولی کنترل می کنند. پتانسیل شیمیایی آب مقدار کاری که آب می تواند در یک نقطه (به عنوان مثال یک سلول یا واکوئل) در مقایسه با آب خالص در همان دما و فشار اتمسفری انجام دهد را نشان می دهد. تنها راهی که سلولهای گیاهی می توانند حرکت آب را تنظیم کنند از طریق ایجاد نوعی گرادیان مواد محلول در دو طرف غشاء است. حرکت و جریان آب غیر فعال است ولی حرکت و جریان مواد محلول نیاز به انتقال فعال دارد: اسمز بطور غیر مستقیم به انرژی نیاز دارد. تنظیم اسمزی: سازوکار تنظیم وضعیت آب سلول گیاهی از طریق تجمع مواد محلول . آب، سلول و گیاه پتانسیل شیمیایی آب دارای یک جزء اسمزی و یک جزء فشاری است. اگر لوله با قابلیت عبور انتخابی را از محلول قند پر کرده و در یک ظرف آب خالص وارونه گذاشته شود: حجم محلول موجود در لوله با انتشار آب از طریق غشاء افزایش می یابد تا فشار هیدروستاتیک ایجاد شده در لوله با نیرویی که آب را بداخل لوله می راند برابر گردد. این نیرو که از واحد فشار برخوردار است (نیرو بر واحد سطح) را فشار اسمزی می گویند. مقدار فشار اسمزی که بوجود می آید تابع غلظت مواد محلول است. یک محلول به خودی خود نمی تواند دارای فشار اسمزی باشد. این محلول فقط در حالتی دارای پتانسیل اعمال فشار است که در یک اسمومتر قرار داده شود: محلول یاد شده دارای پتانسیل اسمز است. پس پتانسیل اسمزی = منفی فشار اسمزی. فشار هم یکی از فاکتورها در تعیین جهت و سرعت حرکت آب در اسمومتر می باشد. هم انتشار و هم فشار پتانسیل شیمیایی کل آب را تعیین می کنند و پتانسیل شیمیایی کل است که حرکت آب را در گیاه تعیین می کند. تنها در درختان بلند (ارتفاع بیش از 10 متر) بخش ثقلی پتانسیل آب می تواند قابل توجه باشد. اندازه گیری مقادیر نسبی آسان تر از اندازه گیری مقادیر مطلق است. بیان پتانسیل آب به صورت واحد فشار (پاسکال) که سنخیت بیشتر (نسبت به واحد انرژی) با سیستم خاک – گیاه – اتمسفر دارد صورت می گیرد. پاسکال (Pa) که برابر با نیروی یک نیوتن بر متر مربع است واحد استاندارد SI برای فشار است.,   برای مشاهده توضیحات فایل  پاورپوینت آب، سلول و گیاه  اینجا کلیک کنید برای باکیفیت پاورپوینت آب، سلول و گیاه روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود پاورپوینت آب، سلول و گیاه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد