ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
-------
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات<br>دسته بندی : پاورپوینت<br>نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )<br>تعداد صفحه : 19 صفحه<br><br> قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :<br><br> بنام خدا اضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای تعریف اضافه وزن و چاقی ناشی از انباشته شدن بیش از حد یا غیر عادی چربی در بدن می باشد که نهایتاً موجب مشکلات سلامتی خواهد شد. بهترین شاخص سنجش اضافه وزن و چاقی در جامعه شاخص توده بدنی (BMI) است: اضافه وزن : BMI مساوی و بیشتر از 25 و کمتر از 30 چاقی: BMI مساوی و بیشتر از 30 چاقی شکمی: دور کمر مساوی یا بیشتر از 90 سانتی متر (در هر دو جنس) شیوع در جهان در سال 2014 : بیش از 1/9 میلیارد نفر از افراد بالای 18 سال مبتلا به اضافه وزن بودند که از این تعداد 600 میلیون نفر چاق هستند. اضافه وزن در 39% بزرگسالان (38% مردان و 40% زنان) چاقی در 13% بزرگسالان (11% مردان و 15% زنان) در فاصله ی سال ها 1980 تا 2014 شیوع اضافه وزن و چاقی بیش از دو برابر افزایش داشته است. شیوع در کشور براساس آخرین بررسی عوامل خطر بیماری های غیر واگیر، STEPS – 1390: شیوع اضافه وزن: 28% افراد 65-15 (15000000) شیوع چاقی: 17% افراد 65-15 (9000000) شیوع فشار خون بالا: 19% افراد 65-15 (10000000) شیوع کلسترول بالا: 28% افراد 65-15 (15000000) مصرف کم میوه و سبزی: 88% افراد 65-15 (47000000), برای مشاهده توضیحات فایل پاورپوینت اضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای اینجا کلیک کنید برای باکیفیت پاورپوینت اضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️ دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️ بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️ دانلود سریع و مستقیم ✔️ دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود پاورپوینت اضافه وزن و چاقی عوامل خطر تغذیه ای