ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
-------
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 174 صفحه
قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :
1 شیمی و بیوشیمی موادغذایی 2 3 سرفصل ها ویژگی های تکنولوژیک کربوهیدرات هاویژگی های تکنولوژیک روغن هاویژگی های تکنولوژیک پروتئین هاآنزیم ها و نقش آن ها در متابولیسمتغییرات بیوشیمیایی پس از مرگاجزاء تشکیل دهنده ی گوشت، ساختمان و وظایف آن هااجزاء تشکیل دهنده ی شیر، ساختمان و وظایف آن هاویژگی های تغذیه ای ترکیبات مختلف گوشت و شیرویژگی های تکنولوژیک ترکیبات مختلف گوشت و شیر 4 غذا Aliment ماده غذاییNutriment 5 مواد سازنده غذاهای انسان