ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 24 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بهداشت حرفه ای در کشاورزی
کشاورزی و دامداری جزء وسیعترین فعالیتها در سطح جهان میباشند و نقش بارزی در اقتصاد و پیشرفت جوامع دارند . این گروه طیف وسیعی از افرادرا به لحاظ سن و جنس شامل میشود .
63 % از جمعیت کشورهای در حال توسعه در بخش کشاورزی و دامداری اشتغال دارند
سهم اشتغال مربوط به بخش کشاورزی در ایران 27 % میباشد .
تعریف کشاورزی
سازمان بین الملل کارو سازمان بهداشت جهانی کشاورزی را
این چنین تعریف مینمایند :
کلیه فعالیتهایی که مرتبط با کا شت داشت ،برداشت
و
آبیاری غلات ، نباتات،باغهای میوه اشجار و پرورش گل
و
گیاهان زمینی انجام میگیرد .
هدف بهداشت حرفه ای در رابطه با کشاورزی
حفظ و ارتقاء سطح سلامتی کلیه شاغلین بخش کشاورزی،پیشگیری از بیماریهای حرفه ای ،مسمومیتهای شغلی، حوادث و سوانح ناشی از کار ، تطبیق کار با انسان و در صورت عدم امکان ، تطبیق انسان با کار و بالاخره تطابق رضایت بخش فیزیولوژیکی و روانی کار با انسان میباشد.