پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس
پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

تحقیق پیل های الکتریکی (قابل ویرایش)

تحقیق-پیل-های-الکتریکی-(قابل-ویرایش)
تحقیق پیل های الکتریکی (قابل ویرایش)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .docx
تعداد صفحات: 13
حجم فایل: 71 کیلوبایت
قیمت: 8500 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 13 صفحه

 قسمتی از متن word (..docx) : 
 

2
‏تاریخچه
‏این مولد شیمیای توسط ‏ولتا (A. Volta) ‏فیزکدان ایتالیایی ساخته شد. ولتا ثابت کرد که وقتی رساناهای مختلفی را باهم تماس ‏دهیم، جدایی ‏بارهای ‏الکتریکی (‏بروز emf) ‏پدید می‌آید. در نتیجه تماس در سطح مرزی بارهای منفی روی ‏یک فلز جمع می‌شوند (فزونی ‏الکترون) ‏و روی فلز دیگر بارهای مثبت ظاهر می‌شوند (کمبود الکترون).
‏اولین مولد emf
‏اولین ‏مولد نیروی محرکه الکتریکی emf ‏که امکان ‏مطالعه ‏جریان ‏الکتریکی ‏را فراهم آورد و برای مقاصد عملی بکار رفت پیل گالوانی بود که در آن ‏انرژی آزاد شده با عبور جریان از مدار را انرژی آزاد شده از واکنشهای شیمیایی تأمین ‏می‌کنند، که با عمل پیل همراه هستند.
‏پیل گالوانی
‏پیل گالوانی به احترام گالوانی (L. Galvani) ‏فیزیکدان و متخصص ‏علم تشریح ایتالیایی که آزمایشهای او محرک بررسیهای ولتا بود، نام گذاری شده است. ‏پدیده کشف شده توسط گالوانی و ولتا که عبارت بود از جدایی بار یعنی بروز emf ‏در سطح ‏مشترک بین دو رسانا که در ساختن پیل گالوانی بکار گرفته شد.
‏قاعده ولتا
‏در مداری که دارای تعداد دلخواهی از فلزات مختلف باشد emf ‏برابر صفر است.
‏در فلزات بر اثر عبور جریان هیچ تغییر شیمیایی رخ نمی‌دهد.
‏در مدار بسته‌ای که توسط رساناهای فلزی تشکیل می‌شود جمع جبری تمام emf ‏ها ‏برابر صفر است (پیش بینی با ‏قانون ‏بقای انرژی.
‏پیل ولتا
‏ولتا دنبال ایده‌ای بود که ‏جریان ‏الکتریکی ‏مدار را مقداری تغییر دهد. به عبارتی با ایجاد تغییر در ترکیب شیمیای ‏رسانا در اثر عبور جریان به تعدادی تحولات شیمیای منجر می‌شود و در نتیجه آنها ‏انرژی داخلی (انرژی شیمیایی) اجسام تشکیل دهنده کاهش می‌یابد و با صرف این کاهش
3
‏انرژی جریان می‌تواند در مدار باقی بماند.
‏برای حصول به این نتیجه ولتا با ‏فرو بردن یک تیغه ‏مس ‏و یک تیغه ‏روی ‏در محلول ‏اسید ‏سولفوریک ‏به اولین پیل گالوانی که به ‏پیل ‏ولتا ‏معروف است واقعیت بخشید (برای اینکه پیل نهایی حاصل تلاشهای ‏گالوانی و ولتا بود به آن پیل گالوانی ولتا گویند). با اتصال تیغه‌های مس و روی (‏الکترودها) پیل ولتا با رسانا (مثلا یک سیم فلزی) در این مدار بسته جریان الکتریکی ‏بوجود می‌آید.
‏ساختمان پیل ولتا
‏پیل ولتا شامل تمام اجزائی است که برای هر پیل گالوانی ‏لازم است. یعنی دو رسانای فلزی (روی و مس) که با رسانای دیگر (محلول اسید ‏سولفوریک)در تماس است. با این حال پیل مناسبی نیست زیرا emf ‏آن که در شروع کار به 107v ‏می‌رسد، به سرعت افت می‌کند. به این دلیل معمولا از پیلهای دیگری استفاده ‏می‌شود که در انتخاب رساناهای فلزی و محلول رسانا با پیل ولتا متفاوت هستند.
‏اشکانیان مخترع پیل الکتریکی
‏آیا ایرانیان مخترع پیل الکتریکی بوده اند؟
‏تا چند سال پیش همه تصور میکردند که پیل الکتریکی را نخستین بار دانشمند ایتالیایی لوییجی گالوانی در سال 1786 اختراع کرد.گالوانی از قرار دادن دو فلز در آب نمک جریان برق بدست آورد. چقدر مایه تعجب است وقتی ‏میبینیم که بر حسب تصادف ،گالوانی هم برای ساختن پیل همان فلزهایی را استفاده کرد که 1800 سال پیش از وی ایرانیان برای ساختن پیل بکار برده بودند.
‏بقیه مطلب در ادامه مطلب
‏آیا ایرانیان مخترع پیل الکتریکی بوده اند؟
‏تا چند سال پیش همه تصور میکردند که پیل الکتریکی را نخستین بار دانشمند ایتالیایی لوییجی گالوانی در سال 1786 اختراع کرد.گالوانی از قرار دادن دو فلز در آب نمک جریان برق بدست آورد. چقدر مایه تعجب است وقتی میبینیم که بر حسب تصادف ،گالوانی هم برای ساختن پیل همان فلزهایی را استفاده کرد که 1800 سال پیش از وی ایرانیان برای ساختن پیل بکار برده بودند
3
.
‏برای نخستین بار یک باستانشناس آلمانی به نام ویلهلم کونیک یک پیل الکتریکی اشکانیان را 20 سال پیش در مرز عراق و ایران کشف کرد و هنگامی که آن را به موزه برلین برد مشاهده کرد که دوستانش نیر قطعات شکسته و خورد شده نظیر این پیل را پیش تر به موزه آورده اند. باستان شناس آلمانی پس از مدتی حدس زد که شاید این جسم عجیب یک پیل الکتریکی بوده است ولی دوستانش در این مورد تردید داشتند تا آنکه او پس از سالیان دراز تحقیق عاقبت موفق شد در خرابه های شهر سلوکیه متعلق به اشکانیان آلات دیگری کشف کند که حدس قبلی او را تایید نمود.
‏این دانشمند در حفاری های خود مقدار زیادی از این پیلها را پیدا کرد که به وسیله میله های برنزی به یکدیگر متصل بودند و در آخر فقط دو سیم از ترکیب آنها بوجود آمده بود و سر این دو سیم به دستگاه دیگری فرو رفته بود. کونیک مشاهدات خود را در کتابی منتشر ساخت.تا آنکه افکارش در سراسر جهان پخش شد و پس از آزمایشهای فراوانی که ‏در این مورد به عمل آمد ، سرانجام چندی پیش یک مهندس امریکایی به نام ویلاردگری ثابت کرد که این دستگاه عجیب را اشکانیان برای آب دادن فلزات بخصوص طلا و نقره بکار می برده اند.
‏گری در گزارش خود می نویسد:«اشکانیان از اتصال این پیلها به یکدیگر مقدار قابل توجهی نیروی برق بدست می آوردند و آن را به وسیله دو سیم وارد دستگاه آبکاری کرده و با استفاده از املاح طلا و نقره ، دستبند ها و زینت آلات خود را آب طلا و نقره میدادند که امروز گالوانو پلاستی یا آبکاری الکتریکی می نامند.»
‏در آن زمان کیمیاگران و جواهرسازان باستانی که به اینکار می پرداختند ساختمان پیل را نیز مانند سایر معلومات خویش به عنوان یک راز مگو تلقی کرده و جز به اهل فن به کسی ابراز نمی داشتند و در نتیجه از این اختراع جز کاهنها و کیمیاگران ، دیگران اطلاع نداشتند.
‏پیل مورد استفاده ایرانیان در قریه ای در اطراف بغداد به دست آمده است.باستان شناسانی که در آثار تمدن اشکانیان حفاری میکردند در کلبه یک کاهن یا کیمیاگر ایرانی تعداد زیادی از این پیلها به دست آوردند. باید در نظر داشت که در زمان فرمانروایی اشکانیان که از 250 سال قبل از میلاد مسیح تا 226 سال بعد از میلاد ادامه داشت قسمت مهمی از کشور فعلی عراق و منجمله نواحی بغداد جز امپراطوری ایران محسوب می شد
4
‏تاریخ این موضوع ما را به سال 1780 باز می‌گرداند. ‏در این زمان مجامع علمی هنوز دربارة الکتریسیته مباحثه داشتند. ‏والش Walsh ‏ثابت کرده بود که تکان و اضطراب حاصل از تماس با ماهی ‏اژدر از نوع لرزشهای الکتریکی است و در سال 1773 ماهی مزبور را تشریح کرد و عضو ‏مولد الکتریسیته را یافت و چون در همان سال ‏هنتر Hunter ‏عضو ‏متشابهی در بدن یکی از انواع مار ماهی بنام (Gymnote) ‏یافته بود این فکر ‏پیش آمد که حیوانات دیگر نیز می‌بایست عضوی از این قبیل داشته باشند ـ به چه دلیل ‏این دو نوع ماهی دارای این امتیاز هستند که می‌توانند دشمنان خود را بوسیلة ‏الکتریسیته هلاک سازند؟ پس بیاییم و در احوال سایر حیوانات نیز مطالعه کنیم شاید به ‏کشف الکتریسیتة حیوانی موفق گردیم. این بود فکری که برای ‏لویی گالوانی Louis Galvani (1798-1737) ‏استاد تشریح در دانشگاه بولونی پیدا شد. ‏روزی از روزهای سال 1780 که قورباغه‌ای را پوست کنده دربارة آن مطالعه می‌کرد یکی ‏از شاگردان او نیز ماشین الکتریکی را به حرکت درمی‌آورد و هنگامیکه بوسیلة کارد ‏جراحی اعصاب قورباغه را لمس می‌کرد ملاحظه نمود که هر بار جرقه‌ای از ماشین ‏الکتریکی خارج می‌شود پنجه‌های قورباغه منقبض می‌گردد. با خود گفت: واقعاً داستان ‏غریبی است. چطور است موضوع را بوسیلة جرقه‌های قوی‌تر امتحان کنیم و حتی جرقه‌های ‏رعد و برق را مورد استفاده قرار دهیم یعنی قورباغه را به برق‌گیر بیاویزیم. آنگاه ‏ملاحظه کرد که هنگام عبور هر ابر بارانی عمل انقباض صورت می‌گیرد. بسیار خوب اما ‏وقتی که هوا خوب بود چه می‌شد؟ وی قورباغه را به بالکون فلزی خانة خود آویخت ولی ‏هیچ وقت تجربه درست درنمی‌آمد. یک شب که از عدم حصول نتیجة قطعی بی‌حوصله شده بود ‏نعش قورباغه را از محلی که آویخته بود با شدت جدا کرد و اتفاق عجیبی افتاد! بر حسب ‏تصادف گازانبر مسی که قورباغه را با آن گرفته بود با آهن بالکون تماس یافت و مشاهده ‏کرد که بلافاصله در قورباغه تکانی از نوع همان تکانها که سابقاً نیز دیده بود ایجاد ‏شد و این بار دیگر نه ماشین الکتریکی را متهم ساخت و نه طوفان را. این اکتشاف در ‏بیستم سپتامبر 1786 بعمل آمد و گالوانی دستها را به هم مالید و خیال کرد واقعاً ‏الکتریسیتة حیوانی را کشف کرده است. اما صدای مخالفی برخاست:
‏ـ اینطور نیست، و این سخن از ‏آلکساندرولتا Alexandre Volta (1745-1827) ‏استاد فیزیک دانشگاه پاوی بود که گفت: خیر، اگر در این عمل الکتریسیته‌ای تولید شده ‏است قورباغه مسؤول آن نیست بلکه پیدایش این الکتریسیته فقط نتیجة تماس گازانبر مسی ‏با بالکونی آهنی است.
‏ـ گالوانی ‏جواب داد اگر اینطور است پس در حق الکتریسیتة حیوانی چه ‏می‌گویی.

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نرم افزار های بازاریابی فایل سیدا

نرم-افزار-های-بازاریابی-فایل-سیداشامل دو نرم افزار بازاریابی و فروش فایل های سیدا می باشد


دانلود فایل

دانلود طرحواره درمانی دانلود پیشینه تحقیق دانلود گزارش کارآموزی فروشگاه ساز فایل رایگان همکاری در فروش با پورسانت بالا دانلود پرسشنامه
دانلود تحقیق دانلود مقالات اقتصادی مقاله در مورد ایمنی چارچوب نظری تحقیق خرید کاندوم خرید ساعت مچی مردانه
دانلود افزونه وردپرس دانلود تحقیق آماده سایت دانلود پاورپوینت مقالات مدیریتی میزان درآمد همکاری در فروش فایل کسب درآمد دانشجویی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد