پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس
پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

ppt طراحی فضای شهری و طبیعت سبز در معماری در تحلیل فضای شهری

دانلود ppt طراحی فضای شهری و طبیعت سبز در معماری در تحلیل فضای شهری

ppt طراحی فضای شهری و طبیعت سبز در معماری در تحلیل فضای شهری
ppt طراحی فضای شهری و طبیعت سبز در معماری در تحلیل فضای شهری
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 132
حجم فایل: 10840
قیمت: 64000 تومان

بخشی از متن:

ppt طراحی فضای شهری و طبیعت سبز در معماری در تحلیل فضای شهری


دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 31 اسلاید



 قسمتی از متن اسلاید ها :

این ppt طراحی فضای شهری و طبیعت سبز در معماری  در تحلیل فضای شهری در 132 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل: طراحی فضای شهری و طبیعت سبز در معماری  در تحلیل فضای شهری،طبیعت سبز در معماری فضای شهری؛شهر سبز در معماری پایدار،طراحی فضای شهری، و...ومنابع می باشد

مفهوم کلی : پرداخت به جزئیات و مباحثی که بنوعی به بحثهای کالبدی و فیزیکی شهرها مربوط می شود. در طراحی شهری علاوه بر اینکه با 2 واژه کالبد- فیزیک روبرو هستیم،  با مسائلی  دیگر نظیر مباحث روانشناسی اجتماعی و اقتصادی نیز روبرو هستیم. 

 

در یک طرح شهری باید به فرم شهر و تجسم فضایی کالبدی شهر توجه شود.

شهر پایدار به شهری اطلاق می گردد که طراحی آن بر اساس اثرات زیست محیطی شکل گرفته است به طوری که در این شهر ها مصر ف انرژی ، آب در حداقل ممکن است . مردم ساکن در اینگونه شهر ها کمترین میزان مصرف انرژی ، آب و اتلاف مواد غذایی وگرما را دارند. در نتیجه آلودگی آب و هوا و تولید گازهایی مضر مانند متان یا CO2 بسیارپایین است.اصطلاح شهر پایدار را آقای ریچارد رجیستر برای اولین بار در کتاب خودش تحت عنوان " ساختن شهرها برای آینده ای سالم" درسال 1987مبحث شهر پایدار را مطرح نمود. بعدها معمارانی چون پل اف دونتون شرکتی تآسیس کرد که هدفش طراحی اینگونه شهرها بود.
جدیدترین محلی که موضوع شهر پایدار را برجسته نموده است سازمان ملل متحد می باشد. شرکت کنندگان در بزرگترین گردهمایی جهانی برای توسعه پایدار در سال 2012در ریودوژانیروی برزیل ریو+20رخ داد. نتیجه این نشست سندی شد تحت عنوان " آینده ای که می خواهم" در متن سند مذکور که چشم انداز توسعه پایدار جهانی را ترسیم نموده است به شهر های پایدار اشاره گردیده است.
در خصوص اینکه شهر پایدار چگونه باید باشد ویاتعریف آن چیست تقریبآ بین همه صاحب نظران یک توافق ویژه وجود دارد. اکثرکارشناسان توسعه توافق دارند که یک شهر پایدار باید طوری اداره گردد که نیازهای حال حاضررا بدون به خطر انداختن توانایی نسل های آینده برای رفع نیازهای خود را تامین کند.
در این راستا شهر پایدار باید طوری اداره گردد که کمترین وابستگی به محیط پیرامون خود و منابع آن داشته باشد.به شکلی که انرژی مورد نیاز خود را از منابع تجدید پذیر تآمین مینماید. کمترین اثر و رد پای زیست محیطی در پیرامون خود باقی میگذارد در نتیجه محیط زیست قادر خواهد بود تآثیرات مربوطه را مجددا به طور طبیعی در مدت زمان کوتاه احیا نماید.از زمین استفاده مناسب برده شده و آلودگی های خاک در حداقل است . پسماند های حاصله از فعالیتهای به طور صحیح مدیریت میگردد .از موارد زاید کمپوست تولید میشود وسایر پسماندهای غیر قابل بازیافت دریک فرایند تعریف شده تبدیل به انرژی میگردند.در نتیجه میزان سهم تآثیر گذاری شهر در تغییرات اب و هوایی به حداقل میرسد. 

 

تخمین زده می شود که بیش از 50٪ از جمعیت جهان (حدود تقریبی سه ونیم میلیارد نفر) در حال حاضر در شهرستانها و مناطق شهری زندگی می کند. دست اندرکاران و مدیرات شهرهای بزگ با مشالات زندگی شهری آشنا هستند. افزایش جمعیت شهری هم میتواند چالش باشد و هم فرصت . از این جنبه که جمعیت زیاد شهری در یک جا به صورت متراکم یک چلش خواهد بود در صورتی که الزامات مورد نیاز مد نظر قرار نگیرد ولی از این جنبه که انسان یک موجود اجتماعی است در صورت مدیریت صیح شهری و تلاش در ایجاد پایداری شهری میتواند رنق تعاملات سازنده اجتماعی و کسب وکار رو به رشد را به دنبال داشته باشد. 


کارشناسان پیش بینی میکنند که تا سال 2030تقریبآ 60درصد از جمعیت جهان در مناطق شهری ساکن شوند. همچنین 95درصد توسعه مناطق شهری در کشورهای در حال توسعه خواهد بود. گفته میشود تقریبآ 2 درصد از سطح زمین را مناطق شهری در جهان اشغال کرده اند ولی همین میزان اشغال سطح زمین بیش از 60تا80درصد مصرف انرژی جهان و حدودآ75درصد انتشار کربن را به خود اختصاص داده است. افزایش جمعیت شهری و رشد سریع شهر نشینی فشار زیادی را به منابع آب شیرین وارد میسازد و تولید فاضلاب بیش از اندازه را به دنبال دارد . این موضوع موجب در خظر افتادن محیط زندگی وسلامت عمومی است.اما چگالی بالا از شهرها میتوانددستاوردهای بهره وری و نو آوری در فن آوری را به ارمغان آورد در صورتی که کاهش مصرف انرژی و منابع مد نظر قرار گرفته شود.


برخلاف باور رایج زندگی شهری بهتر از محیط روستایی میتواند به امر حفاظت از محیط زیست بپردازد. این امر نیازمند توجه به زیر ساخت هایی چون حمل ونقل عمومی مناسب و سازگار با محیط زیست ، تولید مواد غذایی سالم ، مدیریت صیحیح انرژی و ...، می باشد. 


برخی شهر پایدار را با مفاهیم دیگری نیز بکار برده و تعریف میکنند . یکی از موارد مشابهی که رواج دارد اصطلاح "شهر سبز" است. مشخصات شهر سبز همانند شهر پایدار بهره گیری از انرژی های تجدید پذیر نظیر خورشید و باد، حمل ونقل عمومی سالم و آسان و قابل دسترس، ساختمان های سازگار با محیط زیست ...، می باشد. 


هر شهر از یکسری مجموعه های بهم پیوسته و ناپیوسته تشکیل شده که در مقیاس معماری هر کدام دارای یک ماهیت مستقلند که به هر یک از این مجموعه ها یک عنصر معماری می گویند.


مثلاً یک خانه مسکونی، یک مدرسه، یک فرهنگسرا، یک سینما، یک بیمارستان و…


این عناصر دارای یک سری ویژگی هستند که مهمترین ان عبارتند از

 

1- استقلال هویتی و شخصیتی

 

2- قابلیت ایجاد یک مجموعه بهم پیوسته و یک کل قائم به ذات

 

3- برای ارتباط این عناصر بهم به یک رابطه یا یک فضا داشتن احتیاج داریم.

 

4- طراحی فرم و معنا برای هریک از این عناصر باید صورت گیرد و در نهایت اتصال آنها توسط هنر طراحی شهری، صورت می پذیرد.

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود پرسشنامه

دانلود طرح درس روزانه

ppt طراحی فضای شهری و طبیعت سبز در معماری در تحلیل فضای شهری
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد