پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس
پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

دانلود تحقیق ترکیبات شیمیایی چای 12 ص

تحقیق-ترکیبات-شیمیایی-چای-12-ص
تحقیق ترکیبات شیمیایی چای 12 ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 14
حجم فایل: 28 کیلوبایت
قیمت: 8000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 14 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏ترکیبات شیمیایی چای
‏جدول 1-1. ترکیب شیمیایی اندام هوایی جدید گیاه چای
‏وزن خشک %
‏ترکیب
‏وزن خشک %
‏ترکیب
‏5/0
‏تئوفیلین
‏30-25
‏فنل تام
‏5-4
‏اسیدهای آمینه
‏فلاوانولها
‏6/0-5/0
‏اسیدهای آلی
‏12-8
‏(-)اپی‏‏گالوکاتشین‏‏گالات
‏5-4
‏مونوساکاریدها
‏6-3
‏(-)اپی‏‏کاتشین‏‏گالات
‏22-14
‏پلی‏‏ساکاریدها
‏6-3
‏(-)اپی‏‏گالوکاتشین
‏7-4
‏سلولز و همی‏‏سلولز
‏3-1
‏(-)اپی‏‏کاتشین
‏6-5
‏پکتین
‏2-1
‏(+)کاتشین
‏6-5
‏لیگنین
‏4-3
‏(+)گالوکاتشین
‏17-14
‏پروتئین
‏4-3
‏فلاوونولها و گلیکوزیدهای آنها
‏5-3
‏چربی
‏3-2
‏لوکوآنتوسیانین
‏6/0-5/0
‏کلروفیل و پیگمانهای دیگر
‏4-3
‏اسیدهای پلی‏‏فنلی
‏6-5
‏خاکستر
‏4-3
‏کافئین
‏2/0
‏تئوبرم
‏جدول 1-1 ترکیب شیمیایی اندام هوایی جدید Fresh Tea Shoot
‏ را نشان می‏‏دهد(97).نخستین تحقیقات علمی درباره شیمی چای در سال 1827 انجام شده است که طی آن ‏اودری Oudry
‏ نوعی آلکالوئید از چای استخراج کرد. این ماده تئین نامیده شد. چند سال پیش از این یعنی در سال 1820، ‏رونگه‏ در آلمان از قهوه آلکالوئیدی به دست آورده بود که آن را تحت عنوان کافئین معرفی کرد. بعدها مشخص گردید این دو ماده در واقع یکی هستند و فقط منشاء متفاوتی دارند. کافئین، متیل‏‏گزانتینی تلخ مزه با فرمول شمیایی C8H10N4O2‏است. مقدار کافئین در قسمتهای مختلف گیاه متفاوت است اما متوسط آن حدود 3 درصد است. چای علاوه بر کافئین حاوی مقادیر اندکی تئوفیلین و تئوبروم است(4). همچنین تحقیقات نشان داده است میزان کافئین در طول دوره رشد متغیر است.‏ ‏سوزوکی‏ و همکاران (1991) نشان دادند مقدار کافئین از شروع رشد در اواخر مارس (ابتدای بهار) تا جولای (اوایل تابستان) به طور مرتب افزایش می
‏‏یابد و بعد از آن دچار کاهش می‏‏شود(95).‏ ‏ازدمیر‏ و همکاران (1993) نیز نشان دادند میزان کافئین از چین اول تا چین آخر به طور مرتب کاهش می‏‏یابد(74).
‏در بین ترکیبات مختلف چای، کاتشینها اهمیت ویژه‏‏ای دارند. کاتشینها زیر مجموعه ترکیبات فلاوونوئیدی هستند. فلاوونوئیدها به همراه اسیدهای فنلی، لیگنانها و ‏استیلبنها stylbene
‏ گروه بزرگی از مواد شیمیایی به نام پلی‏‏فنلها را به وجود می‏‏آورند. اثر بازدارندگی فلاوونوئیدها در جلوگیری از پراکسایش لیپیدها(82)، به دام اندازی رادیکالهای آزاد(37)، گیرندگی یونهای آهن(63) و غیر فعال کردن آنزیم لیپوکسیژنازگزارش شده است(46،81).
‏کاتشینها بر خلاف سایر فلاوونوئیدها معمولا به شکل غیرگلیکوزیدی و یا به شکل استر شده با اسید گالیک مشاهده می‏‏شوند. امروزه مشخص شده است در گیاه چای هفت نوع کاتشین اصلی و مقادیر اندکی از سایر مشتقات کاتشینی وجود دارد. کاتشینهای اصلی عبارت از الف- کاتشینهای آزاد: ‏(+)کاتشین،‏ ‏(+)گالوکاتشین (+)GC
‏، ‏(-)اپیکاتشین (-)EC
‏، ‏(-)اپیگالوکاتشین (-) EGC
‏ ‏و‏ ‏ب- انواع استری شده یا کاتشینهای گالوئیل‏: (-)اپیکاتشین‏‏گالات (-)ECG
‏، (-)اپیگالوکاتشینگالات (-)EGCG
‏ ‏و‏ (-)گالوکاتشینگالات (-)GCG
‏ ‏میباشند(شکل 1-1) (38).
‏زاپرومتوف‏ بیوسنتز کاتشیتها را مورد بررسی قرار داده است(128). حلقه A‏ از مسیر اسید استیک ‏–‏ اسید مالونیک و حلقه B‏‌‏ از مسیر اسید شیکمیک ‏–‏ اسید سینامیک تولید می‏‏شود. تولید کاتشینها در گیاه چای با افزایش مواجهه گیاه با نور افزایش می‏‏یابد. این پدیده ناشی از فعالیت آنزیم ‏فنیل‏‏آلانین‏‏آمونیا‏‏لیاز
‏ است که در صورت پوشاندن گیاه، فعالیت آن بسرعت افت پیدا می‏‏کند. تولید کاتشین در گیاه با افزایش دما نیز افزایش می‏‏یابد. پس از تولید، کاتشینها در واکوئل سلول ذخیره و بشدت از هرگونه متابولیسم یا تجزیه‏‏ای محافظت می‏‏شوند(38).
‏شکل از کتاب
‏شکل 1-1. کاتشینهای اصلی موجود در گیاه چای
‏میزان کاتشین و کافئین قسمتهای مختلف گیاه در جدول 1-2 آورده شده است. مشاهده می‏‏شود میزان ترکیبات اصلی در چای در قسمتهای مختلف گیاه یکنواخت نیست(4). ‏احمد‏ ‏و ‏مورالیدهاران‏ ‏(1998) نیز نشان دادند میزان کافئین و کاتشین برگ چای که نقش ویژه‏‏ای در کیفیت چای دارند، از بخشهای فوقانی گیاه به سمت پایین کاهش پیدا می‏‏کند(6).‏ یو‏‏لی‏‏لین‏ ‏و همکاران میزان پلی‏‏فنل در اجزاء مختلف گیاه چای را به کمک HPLC‏ بررسی کردند. مشاهده شد برگ جدید 7/2 ‏برابر بیشتر از برگ قدیمی پلی‏‏فنل دارد. همچنین مقدار پلی‏‏فنلها در تابستان 4/1 برابر بهار بوده است(53).
‏ جدول 1-2. درصد کاتشین و کافئین در قسمتهای مختلف گیاه چای بر اساس وزن خشک (4)
‏قسمت گیاه
‏کاتشین
‏کافئین
‏جوانه
‏5/26%
‏7/4%
‏برگ اول
‏9/25%
‏2/7%
‏برگ دوم
‏7/20%
‏5/3%
‏برگ سوم
‏1/17%
‏9/2%
‏ساقه قسمت بالا
‏1/11%
‏5/2%
‏ساقه قسمت پایین
‏0/5%
‏4/1%
‏-‏ ‏خواص آنتی اکسیدانی ‏ترکیبات ‏چای
‏قدرت آنتی‏‏اکسیدانی ترکیبات چای با روشهای مختلفی به اثبات رسیده است. ‏رابینسون‏ و همکاران (1997) با روش نورتابی شیمیایی(84) و ‏کوماموتو و سوندا‏ (1998) با سیستم الکترود اکسیژن این امر را نشان دادند(51). همچنین ‏رایس- اوانس‏ (1999) با استفاده از روش تعیین ظرفیت آنتی‏‏اکسیدانی بر اساس اکی‏‏والان ترولوکس، خواص چشمگیر آنتی‏‏اکسیدانی عصاره چای و فلاوونوئیدهای چای را نشان داد(83). مطالعات پزشکی و آزمایشگاهی ‏حاکی از آن است‏ که کاتشینهای چای سبز، ارزان، غیر سمی و ضد سرطان بوده، خاصیت آنتی‏‏اکسیدانی دارند(115). کاتشینهای چای و بخصوص اپیگالوکاتشینگالات و اپیگالوکاتشین، آثار ممانعت‏‏کنندگی بالایی در مقابل اکسایش لیپوپروتئین کم‏‏چگال Low Dencity Lipoprotein
‏ از خود نشان داده‏‏اند(62).
‏همان طور که پیشتر گفته شد کاتشینها از اجزاء اصلی ترکیب شیمیایی چای هستند که تا 35 درصد ماده خشک برگ چای را تشکیل می‏‏دهند. کاتشینها زیر مجموعه فلاوونوئیده‏ا‏، از دسته فلاوان‏‏3 ‏–‏ اُل‏‏ها هستند. شکل 1-4 اسکلت ساختمانی کاتشین را نشان می‏‏دهد.
‏شکل 1-4. اسکلت ساختمانی کاتشینها

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود تحقیق و پاورپوینت

فروشگاه فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد