پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس
پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

دانلود دانلود مقاله در مورد سیستماتیک گیاهی 1 27 ص

دانلود-مقاله-در-مورد-سیستماتیک-گیاهی-1-27-ص
دانلود مقاله در مورد سیستماتیک گیاهی 1 27 ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 27
حجم فایل: 196 کیلوبایت
قیمت: 6000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 27 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏دانشکده علوم
‏عنوان درس:
‏سیستماتیک گیاهی 1
‏2
‏ذرت‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ Corn‏
‏نام علمی‏ ‏ ‏ ‏ Zea mays
‏ترکیبات شیمیایی
‏خواص ‏داروئی
‏طرز ‏استفاده
‏مضرات
‏کلیات گیاه شناسی
‏ذرت که بفارسی بلال نیز نامیده می شود گیاهی است یکساله و یک پایه دارای ساقه ای راست که ارتفاع آن تا چهارمتر می رسد.
‏ذرت گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است .
‏برگهای ذرت متناوب و دراز می باشد . گلهای نر ذرت بصورت خوشه ای بوده که مرکب از سنبل های قرمز روشن می باشد . گلهای ماده آن از 2تا 4 گل تشکیل شده در کنار برگ های ذرت قرار درد .
‏غشایی که روی بلال را می پوشاند سبز رنگ و مانند برگ می باشد . دانه های کروی شکل ذرت در اطراف محور مرکزی بلال قرار گرفته اند . این دانه ها برنگ زرد یا قهو ه ای می باشند .
‏ترکیبات‏ شیمیایی:‏
‏رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین Zeine‏ و زیازانتین Zeaxanthine‏ می باشد .
‏در صد گرم دانه ذرت خام مواد زیر موجود است :
‏انرژی‏ ‏ 350 کالری
‏آب‏ ‏ 13 گرم‏ ‏
‏پروتئین‏ ‏ 9 گرم
‏چربی‏ ‏ 4 گرم
‏مواد نشاسته ای‏ ‏ 72 گرم
‏کلسیم‏ ‏ 22 میلی گرم
‏سدیم‏ ‏ 1 میلی گرم
‏پتاسیم‏ ‏ 285 میلی گرم
‏فسفر‏ ‏ 265 میلی گرم
‏آهن‏ ‏ 2 میلی گرم
‏ویتامین آ‏ ‏ 490 واحد
‏ویتامین ب 1‏ ‏ 0/4 میلی گرم
‏4
‏ویتامین ب 2‏ ‏ 0/12 میلی گرم
‏ویتامین ب 3‏ ‏ 2/2 میلی گرم
‏ارسنیک‏ ‏ 30 میلی گرم
‏کاکل ذرت دارای مواد معدنی مختلف و املاح پتاسیم و کلسیم می باشد .
‏در صد گرم کاکل ذرت مواد زیر موجود است :
‏گوگرد‏ ‏ 2/8 میلی گرم
‏کلر‏ ‏ 3/6 میلی گرم
‏فسفر‏ ‏ 5/2 میلی گرم
‏سیلیسیم‏ ‏ 4 گرم
‏آهن‏ ‏ 0/06 میلی گرم
‏کلسیم‏ ‏ 1/7 میلی گرم
‏منیزیم‏ ‏ 1/4 میلی گرم
‏سدیم‏ ‏ 0/2 میلی گرم
‏پتاسیم‏ ‏ 26/5 میلی گرم
‏همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود کاکل ذرت دارای مقدر زیادی پتاسیم است وبعلت وجود این ماده معدنی است که کاکل ذرت ادرار آور است .
‏خواص‏ داروئی:‏
‏خواص درمانی ذرت
‏ ‏ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است در آن بعلت نداشتن گلوتن (ماده چسب گندم) قابلیت تهیه نان را ندارد . بنابراین برای تهیه نان ذرت در آنرا با در سایر غلات مخلوط می کنند .
‏ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است "
‏1)پماد ذرت خشک کننده زخم ها می باشد .
‏2)ذرت غذای خوبی برای پیشگیری سرطان است.
‏3)استفاده مداوم از ذرت از کرم خوردگی دندان جلوگیری می کند .
‏4)روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آرود .
‏5)روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماریهای پوستی مفید است.
‏خواص درمانی کاکل ذرت
‏ ‏کاکل ذرت را قبل از رسیدن کامل میوه یعنی قبل از پژمدره شدن می چینند و بسرعت خشک می کنند . کاکل ذرت بعد از خشک شدن رنگ قهوه ای پیدا می کند .
‏4
‏برای درست کردن دم کرده کاکل ذرت ،‏‌‏مقدر 30 گرم از آنرا در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه دم می کنند .
‏1-دم کرده کاکل ذرت ادرار آور است و آرام کننده دستگاه ادراری است .
‏2-درد و ناراحتی های دستگاه ادراری را تسکین می دهد .
‏3-سنگ مثانه ،‏‌‏التهاب ،‏‌‏ورم مثانه و درد مثانه را از بین می برد .
‏4-کاکل ذرت بطور کلی دستگاه ادراری را تمیز می کند .
‏بغیر از کاکل ذرت از برگ و ریشه وساقه بلال نیز استفاده طبی بعمل میآید .
‏1)جوشانده ساقه وسط بلال خونریزی از بینی را بند می آرود.
‏2)برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگهای بلال استفاده کنید .
‏3)جوشانده ریشه ذرت برای سوزش مجاری ادراری مفید است .
‏4)جوشانده وسط بلال درد شکم و معده را از بین می برد .
‏5)در قدیم برای معالجه سوزاک از جوشانده ساقه بلال استفاده می کردند
‏یونجه
‏ترکیبات شیمیایی
‏خواص ‏داروئی
‏طرز ‏استفاده
‏مضرات
‏کلیات گیاه شناسی
‏یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر میرسد برگهای آن دارای سه برگچه می باشد‏ ‏ برگچه های نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است .
‏گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره‏ ‏ یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آنزمی باشد‏ ‏ .
‏یونجه ریشه ای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ می کند و بنابراین منبع ویتامین ها و مواد معدنی است که از خاک می گیرد .
‏یونجه از زمانهای بسیار قدیم در ایران کشت می شده است و در حدود پنج قرن قبل از میلاد مسیح از یاران به یونان برده شد و در قرن هفتم بعد از میلاد به اروپا راه یافت . یونجه در ایران در مناطق مرکزی و جنوبی به مقدر بسیار زیاد کشت می شود .
‏زنبور عسل گل یونجه را دوست درد واز آن شهد زیادی‏ ‏ بدست می آورد و تبدیل به عسل می کند .
‏پرورش این گیاه در قدیم برای تهیه علوفه چهارپایان بوده ولی در حال خاضر بعلت درا بودن مواد مغذی به مصرف غذایی نیز می رسد .
‏ترکیبات شیمیایی:‏
‏یونجه سرشار از ویتامین های A,C,E,K‏ و همچنین دارای آمیلاز که انزیم مخصوص هضم مواد نشاسته ای است می باشد .

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود تحقیق و پاورپوینت

فروشگاه فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد