ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
-------
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات<br>دسته بندی : پاورپوینت<br>نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )<br>تعداد صفحه : 9 صفحه<br><br> قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :<br><br> فرایند حرارتی درتولید فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) سوسیس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند . تکنولوژی این فرآورده در سال 1928 میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید . امروزه انواع مختلفی فرآورده مانند کالباس تازه دودی خشک و نیمه خشک، سوسیس آلمانی و بلغاری در واحدهای فرآورده های گوشتی ایران که تعدادشان در حدود 160 واحد تولیدی می باشد تهیه می شود . مقدمه محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی می باشند ، نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم دارند . این محصولات از نظر مصرف راحت بوده و در همه جا قابل تهیه هستند . همچنین می توانند در اختیار مصرف کنندگان با سلیقه های مختلف قرار گیرند . گوشت که از اجزای اصلی این فرآورده می باشد یکی از اجزاء مهم غذای انسان به شمار می رود . فرآورده های گوشتی عمل آمده های خرد شده خرد نشده فرآیند عمل آوری اختلاط با انواع مواد عمل آوردنده دود دادن نمک سود دادن فرآورده های گوشتی و نقش آنها در تغذیه جدول 1-1 نشان می دهد که سوسیس و کالباس فقط با 30% گوشت دارای ارزش پروتئینی 85 و حتی کالباس لیونر با 64 درصد گوشت دارای ارزش پروتئینی 103 می باشد . در حالی که اندیس شیمیایی و ارزش پروتئینی گوشت قرمز فقط 77 می باشد . این نشان دهنده نقش مهم صنایع گوشت در رفع کمبود پروتئین در تغذیه مردم است . شش نوع سوسیس و کالباس وجود داشته که بشرح زیر می باشد : 1- کالباس و سوسیس پخته و دود داده شده 2-کالباس وسوسیس پخته نشده ولی دود داده شده 3- کالباس پخته شده 4- کالباس خشک 5- کالباس و سوسیس منجمد شده 6- کالباس و سوسیس تازه البته در ایران اغلب سوسیس و کالباسها از نوع پخته شده می باشد ., برای مشاهده توضیحات فایل پاورپوینت فرایند حرارتی درتولید فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) اینجا کلیک کنید برای باکیفیت پاورپوینت فرایند حرارتی درتولید فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️ دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️ بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️ دانلود سریع و مستقیم ✔️ دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود پاورپوینت فرایند حرارتی درتولید فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)