پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

پاورپوینت فرایند حرارتی درتولید فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)

پاورپوینت فرایند حرارتی درتولید فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)

دانلود پاورپوینت فرایند حرارتی درتولید فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) پاورپوینت فرایند حرارتی درتولید فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) , پاورپوینت , با , عنوان , فرایند , حرارتی , درتولید , فراورده , های , گوشتی , (سوسیس , و , کالباس) ,

-------

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات<br>دسته بندی : پاورپوینت<br>نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )<br>تعداد صفحه : 9 صفحه<br><br> قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :<br><br> فرایند حرارتی درتولید فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) سوسیس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند . تکنولوژی این فرآورده در سال 1928 میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید . امروزه انواع مختلفی فرآورده مانند کالباس تازه دودی خشک و نیمه خشک، سوسیس آلمانی و بلغاری در واحدهای فرآورده های گوشتی ایران که تعدادشان در حدود 160 واحد تولیدی می باشد تهیه می شود . مقدمه محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی می باشند ، نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم دارند . این محصولات از نظر مصرف راحت بوده و در همه جا قابل تهیه هستند . همچنین می توانند در اختیار مصرف کنندگان با سلیقه های مختلف قرار گیرند . گوشت که از اجزای اصلی این فرآورده می باشد یکی از اجزاء مهم غذای انسان به شمار می رود . فرآورده های گوشتی عمل آمده های خرد شده خرد نشده فرآیند عمل آوری اختلاط با انواع مواد عمل آوردنده دود دادن نمک سود دادن فرآورده های گوشتی و نقش آنها در تغذیه جدول 1-1 نشان می دهد که سوسیس و کالباس فقط با 30% گوشت دارای ارزش پروتئینی 85 و حتی کالباس لیونر با 64 درصد گوشت دارای ارزش پروتئینی 103 می باشد . در حالی که اندیس شیمیایی و ارزش پروتئینی گوشت قرمز فقط 77 می باشد . این نشان دهنده نقش مهم صنایع گوشت در رفع کمبود پروتئین در تغذیه مردم است . شش نوع سوسیس و کالباس وجود داشته که بشرح زیر می باشد : 1- کالباس و سوسیس پخته و دود داده شده 2-کالباس وسوسیس پخته نشده ولی دود داده شده 3- کالباس پخته شده 4- کالباس خشک 5- کالباس و سوسیس منجمد شده 6- کالباس و سوسیس تازه البته در ایران اغلب سوسیس و کالباسها از نوع پخته شده می باشد .,   برای مشاهده توضیحات فایل  پاورپوینت فرایند حرارتی درتولید فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)  اینجا کلیک کنید برای باکیفیت پاورپوینت فرایند حرارتی درتولید فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود پاورپوینت فرایند حرارتی درتولید فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد