پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

پاورپوینت تولید بستنی

پاورپوینت تولید بستنی

دانلود پاورپوینت تولید بستنی پاورپوینت تولید بستنی , پاورپوینت , با , عنوان , تولید , بستنی ,

-------

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات<br>دسته بندی : پاورپوینت<br>نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )<br>تعداد صفحه : 22 صفحه<br><br> قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :<br><br> تولید بستنی بسم الله الرحمن الرحیم 11 تاریخچه بستنی احتمالاً آب میوه ی سرد شده در بسیاری از کشورهای جهان از جمله چین از 3000 سال پیش شناخته شده و طبق اطلاعات موجود، رومی های قدیم از برف کوه ها برای سردکردن آب میوه استفاده م کرده اند. ازآن تاریخ تا قرن هیجدهم میلادی، مدارک زیادی در دست نیست، تا این که مارکوپولو اطلاعاتی در زمینه ی ساخت شیرینی از شیر منجمد(احتمالاً نوعی بستنی میوه ای امروزی) را همراه خود از چین آورد. این روش در ونیز مورد استفاده مورد گرفت و سپس در سرتاسر ایتالیا گسترش یافت. در ایران، بستنی ابتدا به صورت سنتی و دستی با عنوان "بستنی زعفرانی" تهیه می شد. این بستنی درون ظرفی(بشکه ای) دو جداره درست می شد؛ به این صورت که درون جدار داخلی شیر، خامه، شکر، ثعلب و زعفران، و در جدار بیرونی یخ و نمک ریخته می شد؛ سپس بشکه را مرتباً تکان می دادند تا بستنی تهیه شود. اما امروزه این صنعت توسعه ی فراوان یافته و تقریباً در تمام شهرهای ایران به صورت صنعتی تهیه و مصرف می گردد. 2 3 نحوه ی تولید بستنی در ارتباط با نحوه ی تولید بستنی، به اختصار می توان موارد ذیل را مطرح کرد: شیر پس از تحویل به کارخانه، بلافاصله در آزمایشگاه، از لحاظ سلامت یا تقلب و درصد چربی مورد آزمایش قرار گرفته و پس از تایید وارد چرخه ی تولید می شود. نحوه ی تولید به این گونه است که ابتدا مواد اولیه ی تشکیل دهنده ی بستنی نظیر شیر، مواد قندی، چربی، مواد جامد بدون چربی و مواد افزودنی مجاز مانند امولسیفایر و پایدارکننده با هم مخلوط شده و شربت اولیه ی بستنی را تشکیل می دهند که البته این اختلاط با توجه به نوع و فرمول بستنی فرق می کند. مخلوط پس از تهیه ی شربت توسط دستگاه های مخصوص، پاستوریزه و هموژنیزه می شوند و سپس از آن جا به سالن های تولید منتقل می گردد. در سالن های تولید، در تانک های ذخیره نگه داری می شود تا دمای آن پایین آمده و پس از گذشت زمانی حدود 8 ساعت، به اصطلاح برسد 4 5,   برای مشاهده توضیحات فایل  پاورپوینت تولید بستنی  اینجا کلیک کنید برای باکیفیت پاورپوینت تولید بستنی روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود پاورپوینت تولید بستنی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد