ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
-------
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات<br>دسته بندی : پاورپوینت<br>نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )<br>تعداد صفحه : 18 صفحه<br><br> قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :<br><br> بنام خدا جانشین های کره کاکائو کره کاکائو کیفیت شکلات بستگی به کره کاکائو دارد. متبلور شدن کره کاکائو تا حد زیادی روی خواص فیزیکی و در نتیجه کیفیت شکلات اثر گذار است. ساختار کره کاکائو اسیدهای چرب اصلی (95% کل اسید ها) تشکیل دهنده کره کاکائو: ) اسید اولئیک C18:1) = ( Oleic acid 34% = ( ) اسید استئاریک C18:0) = ( Stearic acid 37% = ( ) اسید پالمیتیک C16:0) = ( Palmitic acid 25% = ( یا چند شکلی شدن Polymorphism, برای مشاهده توضیحات فایل پاورپوینت جانشین های کره کاکائو اینجا کلیک کنید برای باکیفیت پاورپوینت جانشین های کره کاکائو روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️ دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️ بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️ دانلود سریع و مستقیم ✔️ دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود پاورپوینت جانشین های کره کاکائو