ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
-------
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات<br>دسته بندی : پاورپوینت<br>نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )<br>تعداد صفحه : 32 صفحه<br><br> قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :<br><br> بسم الله الرحمن الرحیم موضوع:شناخت میوه ها میوه: در تشکیل میوه کلیه اندام های گل حتی اجزا فرعی ان می تواند سهیم باشند. این اندامها حتی شامل دمگل – گلبرگها-و یا برگهای زیرین و رویین روی قسمتهای تخمدان می با شد. ساخت میوه مرحله لقاح را پشت سر گذاشته اگر چه در تخمدان از راه غیر جنسی هم میتواند بوجود اید که پس از تکامل به میوه منتهی می گردد . در ساختمان میوه دو قسمت یکی برون بر و دیگری درون بر قابل تشخیص است . سته شفت غضروفی ناشکوفا فندقه گندمه کافشه ای خرجین انواع میوه خرجینک سامار نیام شکوفا برگه پنیرکی کپسول و انواع کپسول سته( berry) به میوه های گوشتی با سا ختمان یکنواخت که بر خلاف میوه های دانه سخت تمامی قسمتها ی میوه مانند برون بر و میان بر گوشتی ابدار-خمیری و یا اسفنجی می باشد.مانند انگور و گوجه..., برای مشاهده توضیحات فایل پاورپوینت شناخت میوه ها اینجا کلیک کنید برای باکیفیت پاورپوینت شناخت میوه ها روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️ دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️ بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️ دانلود سریع و مستقیم ✔️ دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود پاورپوینت شناخت میوه ها