ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
-------
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات<br>دسته بندی : پاورپوینت<br>نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )<br>تعداد صفحه : 18 صفحه<br><br> قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :<br><br> بنام خدا طبقه بندی انواع قندها 1) منوساکاریدها ← 3 تا 6 اتم کربن (گلوکز، فروکتوز، گالاکتوز) 2) دی ساکاریدها ← 2 منو ساکارید که یک ملکول آب از دست داده است. [ساکارز (گلوکز+فروکتوز)، لاکتوز (گلوکز+گالاکتوز)، مالتوز (گلوکز+گلوکز) 3)پلی ساکاریدها ← گاهی 300 – 500 منوساکارید انواع پلی ساکاریدها : سلولز، نشاسته، گلیکوژن سلولز ← سازنده دیواره ساختمان گیاهان ← در برابر آنزیم های گوارشی مقاوم ← در بدن جذب نمی شود ← به دفع مواد زاید کمک می کند. نشاسته ( فراوانترین پلی ساکارید گیاهی ) هنگام هضم ← ابتدا به مالتوز ← گلوکز گلیکوژن (پلی ساکارید حیوانی) ← در آب محلول است ← حدود gr 353 گلیکوژن در بدن ذخیره است . gr 108 در کبد. gr 245 در عضلات در مواقع نیاز گلیکوژن تجزیه شده ← گلوکز ← روند تبدیل گلیکوژن کبدی به گلوکز را گلیکوژنولیز گویند. تجزیه مواد غذایی مثل پروتئین و تبدیل آن به گلوکز ← گلوکونئوژنز در ورزشکاران تا 2 برابر هم می رسد. هضم کربوهیدراتها: اولین مرحله هضم در دهان ← مخلوط با بزاق ← آنزیم پتیالین (آلفا ـ آمیلاز) پتیالن نشاسته مالتوز فقط برای مدت کوتاهی، به علت اینکه PH بزاق خنثی است با ورود غذا به معده آمیلاز بزاقی غیرفعال می شود. هضم نشاسته در معده به علت PH کمتر از 4 متوقف شده گوارش مجدد در دوازدهه ← شیره لوزالمعده نشاسته مالتوز در روده باریک ← 3 آنزیم لاکتاز و سوکراز، مالتازبه ترتیب بر روی لاکتوز ساکارزو مالتوز اثر می کنند. مراحل مختلف هضم کربوهیدراتها, برای مشاهده توضیحات فایل پاورپوینت طبقه بندی انواع قندها اینجا کلیک کنید برای باکیفیت پاورپوینت طبقه بندی انواع قندها روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️ دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️ بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️ دانلود سریع و مستقیم ✔️ دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود پاورپوینت طبقه بندی انواع قندها