پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس
پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

سیدا دانلود مقاله در مورد کاربردهای فناوری اطلاعات در ایجاد اشتغال 22 ص

دانلود-مقاله-در-مورد-کاربردهای-فناوری-اطلاعات-در-ایجاد-اشتغال-22-ص
دانلود مقاله در مورد کاربردهای فناوری اطلاعات در ایجاد اشتغال 22 ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 24
حجم فایل: 170 کیلوبایت
قیمت: 6000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 24 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏کاربرد‏های ‏فناوری اطلاعات در ایجاد اشتغال

‏1‏- ‏مقدمه
‏در عصرحاضر اشتغال زایی یکی از دغدغه های مهم مدیران و برنامه ریزان جوامع بشری محسوب می گردد. به طوریکه در گزارشی که در سال 2000 توسط سازمان جهانی کار ‏ ‏-World Labor Organization (WLO)
‏ منتشر شد، بر این موضوع تاکید گردیده است که کشورهای جهان تا سال 2010 میلادی باید قادر به ایجاد 500 میلیون موقعیت شغلی جدید باشند‏ (دفتر بین المللی کار ‏ ‏-International Labour Office
‏، 1999)‏.‏ ‏در عین حال عواملی همچون رشد اقتصادی، استقبال از مهاجرت، تغییرات چشمگیر در وضعیت جمعیتی، جهانی شدن، تسهیل در ارتباطات، تولد ‏و شکل گیری ‏سازمان های جدید و طرح دیدگاه های نوین در ‏زمینه ‏مدیریت و سازمان و همچنین تحولات شگرف در فناوری و ظهور فناوری های نو موجب تاثیرات غیرقابل انکاری بر بازار کار و مشاغل شده است. در اینجا‏، ‏مهم‏ ‏ترین عوامل موثر بر اشتغال و مشاغل بررسی می شوند.
‏الف- رشد اقتصادی:‏ افزایش آمار نیروی کار موجب افزایش قدرت خرید افراد جامعه شده و در افزایش تقاضای جامعه نمود پیدا می کند. بنگاه های تجاری نیز فعالیت های خود را توسعه داده تا پاسخگوی تقاضای جامعه باشند. از طرفی فعال شدن تجارت بین الملل نیز موجب رشد و توسعه اقتصاد جهانی خواهدشد. زنجیره تحرکات اقتصادی پیش گفته، زمینه ساز پیدایش مشاغل جدید در همه حرفه ها می گردد.
‏ب- تغییرات جمعیتی:‏ ویژگی های جمعیتی مانند سن، جنسیت، پیشینه فرهنگی و سطح تحصیلات در جامعه، می تواند در تعیین نیازهای جامعه موثر باشد. یک جامعه جوان نیاز به مربیان آموزشی و مدارس بیشتری دارد در صورتی که یک جامعه پیر، نیاز بیشتری به خدمات بهداشتی و درنتیجه پزشک و پرستار دارد.
‏ج- جهانی شدن ‏ ‏-Globalization
‏: ‏انقلاب فناوری اطلاعات، کاهش هزینــه هـای مخابراتی و ظهور پدیده تار جهان گستر ‏ ‏-World Wide Web (www)
‏، موجب ورود رایانه های پر قدرت شخصی به منازل و دفاتر کار افراد شد. بتدریج نیاز زندگی و تجارت، افراد جامعه را در سراسر جهان به هم پیوند داده و مرزهای جغرافیایی را پشت سر گذاشت. چرخش سریع اطلاعات و سرمایه بین کشورها و افراد جامعه به روند جهانی شدن سرعت بخشیده و این امر نیز تاثیر بسزایی بر وضعیت اشتغال داشته است
‏2
‏ (بوتس ‏- Bouts
‏، 1999)‏.
‏در این میان ‏یکی از فناوری هایی که طی چند دهه گذشته، اساس و بستر تحول در زندگی بشر بوده‏ ‏فناوری اطلاعات و ارتباطات ‏ ‏-Information and Communications Technology (ICT)
‏ است. ‏به طوریکه ‏فناوری اطلاعات و ارتباطات نه تنها خود موجب تولید موقعیت‏ ‏های جدید شغلی شده، بلکه زمینه ساز تغییرات بنیادی در ‏ماهیت ‏بسیاری از مشاغل هم بوده است‏ (طیب، 1379)‏.
‏امروزه کاربردهای متنوع و گسترده ای از فناوری های اطلاعاتی و ارتباطاتی در محیط کــار مطرح شده که از جمله آنها می توان به سیستم های خبره، پردازش تصویری، اتوماسیون اداری و روبات ها اشاره کرد. به طوریکه کاربردهای فناوری های فوق تحولات چشم گیری را بر وضعیت اشتغال نیرو و بازارکار داشته و این در حالی است که فناوری اطلاعات فرصت های بسیاری را برای اشتغال به همراه دارد‏ ‏.
‏البته این نظریه قدیمی که روند مکانیزه شدن امور ‏و فعالیت های کاری ‏موجب افزایش بیکاری خواهدشد، هنوز در جهان طرفدارانی دارد. ولی به راستی آیا فناوری اطلاعات اشتغال زاست یا اشتغال زدا؟ تغییرات جمعیتی چه تاثیری بر آمار بیکاری داشته است؟ آیا عصر اطلاعات م‏ی‏ تواند موجب ظهور موقعیت های شغلی جدیدی گردد؟ آیا در فضای جدید ارتباطات، می توان افراد متقاضی شغل را با موقعیت های شغلی موجود در آن سوی جهان مرتبط ساخت؟ آیا ارتباطات مردم در دهکده جهانی تاثیری بر روند مهاجرت نخبگان خواهد داشت؟ آیا روند حرکت فناوری اطلاعات و تاثیــر آن بر موقعیت های شغلی ملت ها قابل پیش بینی است؟ و در نهـایت، آیا ف‏ن‏اوری اطلاعات می تواند پاسخی برای حل بحران بیکاری و کارآفرینی داشته باشد؟‏ (بوتس، 1999)‏.‏ ‏برای ‏پاسخ‏ به ‏سوالا‏ت ‏فوق ب‏ه ‏نمونه ‏های ‏زیر توجه کنید.
‏یک‏ی‏ از کشورها که در اشتغال زایی از رهگذر فناوری اطلاعات ‏و ارتباطات ‏به موفقیت‏ ‏های جهانی دست یافته‏ ‏هندوستان است. این کشور صدور محصولات نرم افزاری خود را ابتدا از ایالات متحده‏ آمریکا‏، اروپا و ژاپن آغاز کرد. در سال 1984 درآمد هند از این صنعت تنها 10 میلیون دلار و در سال 89 یعنی 5 سال بعد، به 8 میلیارد دلار رسید. در تحقیقی که یکی از شرکت‏ ‏های بزرگ مشاوره مدیریت، به نام مک کنزی انجام داد، پیش بینی شده است که چنانچه صنعت نرم افزار هند روند کنونی را ادامه دهد، تا پایان سال 2010، درآمدی بالغ بر 87 میلیارد دلار نصیب این کشور شده و‏ بیش از دو میلیون ‏شغل جدید در هند ایجاد خواهدشد.
‏3
‏جدول1 ‏میزان درآمد کشور هندوستان ‏نا‏ش‏ی ا‏ز صادرات نرم افزار بین سال های 1990 تا 2008‏ را نشان می دهد‏ (مطالعه پشتیبانی شده آمریکایی انجمن فناوری اطلاعات ‏ ‏-Information Technology Association of America Sponsored Study
‏ ‏،2000)‏.
‏جدول1- ‏میزان درآمد کشور هندوستان ‏نا‏ش‏ی ا‏ز صادرات نرم افزار بین سال های 1990 تا 2008‏ ‏ (مطالعه پشتیبانی شده آمریکایی انجمن فناوری اطلاعات،2000)
‏همچنین، در مطالعه دیگری ‏که طی سال های ‏1985‏ تا ‏2003 در ایالات متحده آمریکا انجام شده‏ ‏بیانگر آن است که فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی تاثیر بسیاری بر رشد ‏تولید ‏ناخالص ملی ‏ ‏-Gross National Production (GNP)
‏ این کشور داشته و این تاثیرات ‏همچنا‏ن ‏در حال رشد می باشد‏ (مقدسی، 1385، ص57)‏. جدول‏ ‏2‏ ‏و نمودار ‏1‏ میزان تاثیر فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی بر رشد ناخالص ملی آمریکا را نشان ‏می دهند ‏ ‏-Available at: http://www.cs.edu/news/newsflash/oct22flash.html
‏.
‏4
‏جدول‏2‏- ‏میزان تاثیر فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی بر رشد ناخالص ملی آمریکا‏ (مقدسی، 1385، ص57)
‏نمودار‏1‏- ‏میزان تاثیر فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی بر رشد ناخالص ملی آمریکا‏ (مقدسی، 1385، ص57)
‏2- مفهوم فناوری اطلاعات و ارتباطات
‏امروزه فناوری اطلاعات به عنوان یکی از پدیده های نوین محصول بشر نه تنها خود دستخوش تغییرات و تحولات ژرفی شده بلکه به سرعت در حال تاثیرگذاری بر تمام شئون زندگی از جمله الگوها، شیوه های تحقیق، آموزش، مدیریت، تجارت، حمل ونقل، مقوله های ایمنی و امنیتی و دیگر زمینه های زندگی انسانی و از جمله مقوله اشتغال و کسب و کار است‏ (شورای علم و فناوری ملی‏ ‏- National Science and Technology Council (NSTC)
‏، 1999)‏ ‏که این تاثیرات روز به روز ‏نیز ‏بیشتر می شود.

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

خرید کاندوم دانشجویی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد