پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس
پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

تحقیق پرورش قارچ 48 ص

تحقیق-پرورش-قارچ-48-ص
تحقیق پرورش قارچ 48 ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .Doc
تعداد صفحات: 74
حجم فایل: 47 کیلوبایت
قیمت: 8000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..Doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 74 صفحه

 قسمتی از متن word (..Doc) : 
 

‏1
‏1- ‏مقدمه و تاریخچه قارچهای صدفی‏
Oyster mushroom
‏وجود گرما و هوای مرطوب در ‏مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری ‏محدودیتهای عمده ای در امر کشت و پرورش ‏بسیاری از قارچهای خوراکی متداول‏، مانند قارچ دکمه ای agaricus bisporus‏ ‏و شی تاکه Lentinula edodes‏ ‏ایجاد میکند‏.‏ قارچ چینی با رشد بر روی کاه برنج‏،‏ قارچی مناسب برای مناطق گرمسیری بوده و در این مناطق از اهمیت زیادی برخوردار است‏.‏ کشت و پرورش قارچهای صدفی‏،‏ نسبت به سایر قارچهای خوراکی‏،‏ بسیار ارزان و کم هزینه است‏.‏ انتخاب و پرورش این قارچ در صنایع تولید غذایی‏،‏ برای کشاورزانی با درآمدهای محدود‏،‏ میتواند منبع درآمدی مناسب باشد‏.‏ گونه های پلوروتوس از جمله قارچهای خوراکی میباشند که در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری از رشد مطلوبی برخوردارند‏.‏
‏در حال حاضر گونه های متعددی از قارچ پلوروتوس شناخته شده اند که با برخورداری از قدرت تولید بالا و کیفیت مناسب‏،‏ در شرایط حرارتی بالا نیز رشد مطلوبی دارند‏.‏ بسیاری از گونه های پلوروتوس میتوانند بر روی چوبهای پوسیده یا در حال پوسیدن و نیز در سطح تمام چوبهای سخت و بقایای چوبی از جمله خاک اره و ضایعات کاغذ و بقایای قهوه ‏(‏تفاله قهوه‏،‏ پوستها‏،‏ ساقه ها و برگها‏)‏،‏ ساقه های سبز موز‏،‏ پوست غوزه پنبه‏،‏ کنجاله پنبه‏،‏ بقایای آگاو‏،‏ کنجاله سویا و بسیاری از مواد لیگنوسلولزی دیگر رشد کنند‏.‏
‏3
‏کشت پلوروتوس در کشورهای جنوب شرقی اسیا‏،‏ اروپا و آمریکا بسیار رایج است و در طول فصول رشد‏،‏ میتوان آن را پرورش داد‏.‏ اغلب گونه های آن رشد میسیلیومی بالایی داشته و به راحتی مواد سلولزی را کلونیزه میکنند به گونه ای که قادرند این مواد را قبل از تخمیر ‏(‏کمپوست شدن‏)‏ تجزیه نموده و مورد استفاده قرار دهند‏.‏ لذا قدرت ساپروفیتی بالایی دارند‏.‏ از نظر تغذیه و رفع گرسنگی و نیز احیای اقتصاد کشاورزی‏،‏ در کشورهای در حال توسعه پرورش گونه های پلوروتوس به سایر قارچهای خوراکی‏،‏ از اهمیت و امتیاز بالایی برخوردار است‏.‏
‏در سال 2000 میزان تولید قارچ صدفی از 169000 متریک تن در سال 1987‏،‏ به 909000 متریک تن در سال 1990 افزایش یافته است‏.‏
‏آنچه درمورد قارچهای صدفی مهم و قابل توجه است‏،‏ تبدیل توده سابستریت بستر به اندامهای باردهی قارچ و راندمان بیولوژیکی آن اغلب با بیش از 100 درصد است که از نظر تولید قارچ در دنیا‏،‏ حداکثر میزان تولید محسوب میگردد‏.‏ در مراحل تجزیه و تخریب کاه خشک‏،‏ حدود 50 درصد توده‏،‏ به صورت گاز دی اکسید کربن‏،‏ 20 درصد به صورت آب ‏،‏ 20 درصد به صورت کمپوست مصرف شده‏،‏ 10 درصد نیز تبدیل به ماده خشک اندام باردهی قارچ میشود‏.‏ به طوری که این مقدار ماده خشک‏،‏ معادل تبدیل 25 درصد توده تر سوبسترای بستر به قارچ تازه است‏.‏ این امر کاملا به مرحله و زمان برداشت قارچ نیز بستگی دارد‏.‏ قارچهای صدفی حاوی پروتئینهای اصلی و ضروری بوده که بر اساس وزن خشک قارچ مقدار آن برابر 35
‏3
‏–‏ 15 درصد در منابع علمی گزارش شده است‏.‏ این قارچها همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از اسیدهای آمینه آزاد است‏.‏
‏به علاوه این قارچها مملو از ویتامینهای مفید از جمله ویتامین C ‏،‏ ویتامین B‏ میباشد‏.‏ تفاوتهای موجود در گونه های قارچ صدفی‏،‏ از نظر میزان مواد غذایی‏،‏ به چند عامل بستگی دارد‏.‏ از جمله مقدار پروتئین قارچ تحت تاثیر نوع ماده مصرفی در بستر و میزان سوبسترا میباشد‏.‏ تفاوت میزان ترکیب غذایی و عملکرد قارچهای نژاد پلوروتوس بسیار محرز است‏.‏ برای اطلاع بیشتر به مقالاتی که در رابطه با خواص غذایی قارچهای صدفی ایل کاتان ‏(‏1991‏)‏ رای و همکاران ‏(‏1988‏)‏ و بانو و راجاراتنام ‏(‏1988‏)‏ مراجعه کنید‏.‏
‏در خصوص مشکلات موجود در زمینه پرورش قارچهای صدفی‏،‏ به طور اهم به سه نکته باید توجه کرد‏:‏
‏1 ‏–‏ ا‏ی‏ن قارچ خ‏ی‏لی سریع و زود فاسد میشود‏،‏ به نحوی که فقط به مدت چند روز در فروشگاههای مواد غذایی قابل نگهداری است‏.‏
‏2 ‏–‏ به علت پخش گسترده اسپورهای قارچ در سالنهای پرورش‏،‏ سلامت کارگران حساس با خطر جدی مواجه است‏.‏ نژادهای بدون اسپور یا کم اسپور قارچ که زواید کوتاه و گوشت ضخیم تری دارند‏،‏ مدت زمان بیشتری هم قابل نگهداری میباشند‏.‏ همچنین پرورش دهندگان قارچهای صدفی‏،‏ این ارقام را بیشتر مورد توجه قرار میدهند‏.
‏4
‏3 ‏–‏ حشرات زیادی وارد محل پرورش قارچهای صدفی میشوند که اقدامات لازم برای پیشگیری و مبارزه با آنها‏،‏ امری ضروری است که پرورش دهندگان باید مورد توجه قرار دهند‏.‏
‏در مقایسه با سایر قارچهای خوراکی‏،‏ قارچ صدفی بسیار مورد توجه حشراتی چون Phorid ‏ و Sciarid‏ ‏میباشد‏.‏ این حشرات با حرکت سریع و چرخشی خود در فضا و محیط اطراف قارچهای مزبور و قارچهای بالغ‏،‏ موجب پراکندگی و انتشار اسپور آنها در محیط میشوند‏.‏
‏2- ‏تاکسونومی قارچ صدفی‏:‏
‏بیان یک تعریف دقیق از قارچها مشکل است آنها موجوداتی هتروترف میباشند و جذب کننده غذا هستند بعضی از آنها دارای ریسه میباشند که بر روی سوبستره ‏(‏منبع غذایی‏)‏ گسترش می یابد‏.‏ یا به درون آنها رخنه میکنند و همچنین ممکن است دیواره سلولی داشته باشند‏.‏ که معمولا جنس آن از کیتین میباشد ‏(‏بعضی ها در دیواره سلولی سلولز دارند‏)‏.‏ موجوداتی چند هسته و اوکاریوت ‏(‏هسته غشاء دار‏)‏ میباشند به صورت ساپروفیت‏،‏ همزیست و انگلی زندگی میکنند ثابت میباشند و در سطح جهان انتشار جغرافیایی دارند و بدین ترتیب به سلسله گیاهان و جانوران تعلق ندا‏رند و در سلسله جداگانه قارچها (Fungus‏)‏ طبقه بندی میشوند‏.‏ قارچ صدفی‏ (Pleurotus.Spp‏)‏ جزء راسته اگاریکالز و رده بازیدیومیست میباشد که جایگاه تاکسونومی آن در نمودار زیر نشان داده شده است‏.‏

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود تحقیق و پاورپوینت

فروشگاه فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد