پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس
پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

دانلود تحقیق انواع اسیدها

تحقیق-انواع-اسیدها
تحقیق انواع اسیدها
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 18
حجم فایل: 34 کیلوبایت
قیمت: 8000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 18 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏29
‏نوع اسید نگاه دارنده
‏مخمرها
‏کپکها
‏آنتروباکتریاسه
‏میکروکوکاسه
‏باسیلاسه
‏اسید استیک
‏5/0
‏1/0
‏05/0
‏05/0
‏1/0
‏اسیدبنزوئیک
‏05/0
‏1/0
‏01/0
‏01/0
‏02/0
‏اسید سیتریک
‏005/0>
‏005/0 >
‏005/0 >
‏001/0
‏005/0 >
‏اسید لاکتیک
‏01/0 >
‏02/0>
‏01/0 >
‏01/0>
‏03/0 >
‏اسید پروپیونیک
‏2/‏0
‏05/0
‏05/0
‏1/0
‏1/0
‏اسید سوربیک
‏02/0
‏04/0
‏01/0
‏02/0
‏02/0
‏2-
‏درصدتفکیک نشده در 5/4=Ph
Pka
‏ثابت تفکیک شدن
Antimicrobialagent
‏5-
‏2/0
‏18/1
‏10*45/1
‏سولفید(سولفور دی کلسیم)
‏5-
‏64
‏57/4
‏10*67/1
‏اسید استیک
‏5-
‏13
‏81/4
‏10*64/6
‏اسید بنزوئیک
‏5-
‏71
‏88/4
‏10*32/1
‏اسید پرو پیونیک
‏65
‏76/4
‏10*73/1
‏اسید بنزوئیک
‏معادلات هندرسون –‏هاسلباچ Henderson - Hasselbach
‏29
‏نوع اسید نگاه دارنده
‏مخمرها
‏کپکها
‏آنتروباکتریاسه
‏میکروکوکاسه
‏باسیلاسه
‏اسید استیک
‏5/0
‏1/0
‏05/0
‏05/0
‏1/0
‏اسیدبنزوئیک
‏05/0
‏1/0
‏01/0
‏01/0
‏02/0
‏اسید سیتریک
‏005/0>
‏005/0 >
‏005/0 >
‏001/0
‏005/0 >
‏اسید لاکتیک
‏01/0 >
‏02/0>
‏01/0 >
‏01/0>
‏03/0 >
‏اسید پروپیونیک
‏2/‏0
‏05/0
‏05/0
‏1/0
‏1/0
‏اسید سوربیک
‏02/0
‏04/0
‏01/0
‏02/0
‏02/0
‏2-
‏درصدتفکیک نشده در 5/4=Ph
Pka
‏ثابت تفکیک شدن
Antimicrobialagent
‏5-
‏2/0
‏18/1
‏10*45/1
‏سولفید(سولفور دی کلسیم)
‏5-
‏64
‏57/4
‏10*67/1
‏اسید استیک
‏5-
‏13
‏81/4
‏10*64/6
‏اسید بنزوئیک
‏5-
‏71
‏88/4
‏10*32/1
‏اسید پرو پیونیک
‏65
‏76/4
‏10*73/1
‏اسید بنزوئیک
‏معادلات هندرسون –‏هاسلباچ Henderson - Hasselbach
‏30
‏فرم غیر یونیزه
‏فرم یو نیزه شده
PH= Pka + log ([Rcoo]/[RcooH]‏
‏(‏ ]‏ فرم مؤثر [‏ ] ‏فرم غیر مؤثر [‏ ‏)
PH = Pka + log ([ ] [ ])
PH = Pka + log
[ ‏فرم غیر مؤثر ]
‏زمانیکه PH =Pka ‏ پس PH – Pka = 0
]‏فرم مؤثر[
‏و log = 0‏ پس = 1 بنابراین غلظت فرم مؤثر و غیر مؤثر باهم برابر است .
‏غلظت فرم غیر مؤثر
‏غلظت فرم مؤثر
‏و در این حالت 50 درصد به صورت فرم مؤثر در محلول وجود دارد ( زمانیکه PH = Pka‏ ) وقتی PH-Pka‏ =1 پس 10 = است ‏ و بنابراین 09/9 درصد بصورت فرم مؤثر عمل می کند .
‏غلظت فرم مؤثر
‏غلظت فرم غیر مؤثر
‏وقتی 2= PH-Pka‏ پس 100= است ‏ و بنابراین 99/0 درصد به شکل مؤثر عمل می کند .
‏طبق مواردی که در بالا گفته شد عوامل آنتی میکروبی زمانی که P H‏ محیط بالاتر از PKa‏ آنها باشد خیلی مؤثر عمل نمی کنند .
‏اگر1- = PH-Pka‏ باشد ( PH ‏یک واحد از Pka‏ کمتر است ) بنابراین 9/90 درصد مؤثر هستند .
‏ضریب پخش
‏نام ترکیب
‏32
‏17/0
‏اسید پروپیونیک
‏0/3
‏اسید سوربیک
‏1/6
‏اسید بنزوئیک
‏8/5
‏استر میتل P‏- هیدروکسی بنزوئیک اسید
‏26
‏استر پروپیل P‏- هیدروکسی بنزوئیک اسید
‏5/87
‏غلظت ماده در فاز آلی
‏غلظت ماده در فاز آبی
‏ضریب پخش =
‏استفاده از عوامل آنتی میکروبی در موارد زیر نامناسب است :
‏ـ افزودن به محصولات منجمد شده
‏ـ افزودن به تولیدات خشک شده
‏ـ افزودن به تولیدات استرلیز شده و حرارت دیده
‏ـ افزودن به غذاهایی با PH‏ نا مناسب
‏ـ افزودن به محصولاتی که لزوم استفاده از اصول بهداشتی در سطح بالا ندارد .
‏آنتی اکسیدانها : فاسد شدن و ترشیدگی چربیها و روغنها ، نمونه ای جدی از ضایعات در صنایع غذائی به شمار می رود . اگر چه ترشیدگی به علت تغییرات و تجزیه های کنونی یا هیدرولیتیک و یا اکسید کنندگی بوجود می آید عامل اصلی در فساد چربیها و روغنها اکسیداسیون باندهای دوگانه مولکولهای چربی و بوجود آمدن پرواکسیدها و سپس تجزیه پراکسیدها به آلدئیدها و کترنها و اسیدهای با وزن مولکولی کمتر می باشد .

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود تحقیق و پاورپوینت

فروشگاه فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد