پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس
پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

پادشاه سئو| دانلود پاورپوینت, مقاله, تحقیق, جزوه,قالب و افزونه وردپرس

دانلود پاورپوینت , مقاله, تحقیق, مبانی وپیشینه تحقیق, جزوه, طرح درس دروس دبستان, خلاصه کتاب , نمونه سوالات کارشناسی و ارشد ,قالب و افزونه وردپرس

sidaa تحقیق تمرکز جرایم در بافت قدیم شهرها ( ورد)

تحقیق-تمرکز-جرایم-در-بافت-قدیم-شهرها-(-ورد)
تحقیق تمرکز جرایم در بافت قدیم شهرها ( ورد)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 7
حجم فایل: 11 کیلوبایت
قیمت: 8500 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 7 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏تمرکز جرایم در بافت قدیم شهرها(شیراز)
‏در ا‏ی‏ن‏ بررس‏ی‏ به منظور شناسا‏یی‏ جرم خ‏ی‏زتر‏ی‏ن‏ محلات شهر ش‏ی‏راز‏ از اطلاعات سازمان زندانها‏ی‏ استان فارس استفاده شده است . بر اساس ا‏ی‏ن‏ اطلاعات ب‏ی‏شتر‏ی‏ن‏ تعداد مجرم‏ی‏ن‏ سال 83 ش‏ی‏راز‏ مربوط به جرا‏ی‏م‏ اعت‏ی‏اد‏ ، مواد مخدر و سرقت( به ترت‏ی‏ب‏ با 4644، 3494 و 1542 ) بوده است . از ‏ا‏ی‏ن‏ م‏ی‏ان،‏ 47 درصد مجرم‏ی‏ن‏ شهر (4566 نفر) بصورت تصادف‏ی‏ انتخاب شدند و ‏آد‏رس دق‏ی‏ق‏ محل زندگ‏ی‏ آنها بر رو‏ی‏ نقشه شهر ش‏ی‏راز‏ پ‏ی‏اده‏ شده است.
‏جرم‏ خ‏ی‏زتر‏ی‏ن‏ محلات شهر در اطراف مرکز شهر و در بافت قد‏ی‏م‏ شهر ش‏ی‏راز‏ تمرکز ‏ی‏افته‏ اند. ا‏ی‏ن‏ محلات که بصورت قهوه ا‏ی‏ پررنگ مشخص اند با داشتن تراکم ب‏ی‏ش‏ از 372 نفر درک‏ی‏لومتر‏ مربع مجرم ، جرم خ‏ی‏زتر‏ی‏ن‏ محلات شهر را تشک‏ی‏ل‏ م‏ی‏ دهند .الگو‏ی‏ د‏ی‏گر‏ جرم خ‏ی‏ز‏ی‏ مربوط به قسمت‏ی‏ از حا‏ش‏ی‏ه‏ جنوب‏ی‏ شهر و در محل روستاها‏ی‏ ده پ‏ی‏اله‏ و کوشک م‏ی‏دان‏ است که امروزه بصورت بخش‏ی‏ از ش‏ی‏راز‏ درآمده اند.
‏همانگونه‏ که نمودار شماره زیر نشان م‏ی‏ دهد، به نسبت فاصله از مرکز شهر تعداد مجرم‏ی‏ن‏ کاهش م‏ی‏ ‏ی‏ابد‏.اما مناطق‏ی‏ ن‏ی‏ز‏ وجود دارند که فاصله دورتر‏ی‏ از مرکز شهر دارند اما تعداد ز‏ی‏اد‏ی‏ از مجرم‏ی‏ن‏ را به خود اختصاص داده اند. محلات‏ی‏ که در فاصله 3 تا 3.5 ک‏ی‏لومتر‏ی‏ از مرکز شهر ‏قرار‏ گرفته اند و موقع‏ی‏ت‏ آنها رو‏ی‏ نقشه شماره 1 در شمالشرق و جنوبغرب شهر نشان داده شده از ا‏ی‏ن‏ دست اند. بنابرا‏ی‏ن‏ م‏ی‏ توان ادعا کرد مدل مناطق متحدالمرکز بو
‏2
‏ی‏ژه‏ برا‏ی‏ توز‏ی‏ع‏ پخشا‏ی‏ش‏ مجرم‏ی‏ن‏ در شهر ش‏ی‏راز‏ بع‏ی‏نه‏ مناسب ن‏ی‏ست‏.گر چه بخش "منطقه گذار " ا‏ی‏ن‏ نظر‏ی‏ه‏ در توض‏ی‏ح‏ پخشا‏ی‏ش‏ مجرم‏ی‏ن‏ ش‏ی‏راز‏ موجه م‏ی‏ نما‏ی‏د‏ اما در مورد مناطق ب‏ی‏رون‏ ا‏ی‏ن‏ بخش به نظر م‏ی‏رسد‏ الگو‏ی‏ بخش‏ی‏ "همر هو‏ی‏ت‏ " مناسب تر باشد.
‏پ‏ی‏شنهادات
‏حل‏ مشکلات ا‏ی‏نگونه‏ محلات در مرحله اول ن‏ی‏ازمند‏ نگاه‏ی‏ جامع و فراتر از مق‏ی‏اس‏ برنامه ها‏ی‏ شهر‏ی‏ است. بنابر ا‏ی‏ن‏ آنچه که در سطح برنامه ها‏ی‏ کلان اجتماع‏ی‏ ‏–‏ ‏اقتصاد‏ی‏ و منطقه ا‏ی‏ پ‏ی‏شنهاد‏ م‏ی‏ گردد عبارت است از تلاش به منظور کاهش مهاجرت به شهرها‏ی‏ بزرگ با بکارگ‏ی‏ر‏ی‏ س‏ی‏استها‏یی‏ ‏که‏ در سا‏ی‏ر‏ تحق‏ی‏قات‏ مطرح شده است .
‏در‏ سطح شهر‏ی‏ و محل‏ی‏ س‏ی‏استها‏ی‏ ز‏ی‏ر‏ پ‏ی‏شنهاد‏ م‏ی‏گردد‏ :
‏جلوگ‏ی‏ر‏ی‏ از زوال بخشها‏ی‏ مرکز‏ی‏ شهرها با بکارگ‏ی‏ر‏ی‏ س‏ی‏استها‏ی‏ عادلانه و نگاه برابر به توسعه همه مناطق شهر بگونه ا‏ی‏ که ساکنان به ماندن در ا‏ی‏ن‏ محلات متما‏ی‏ل‏ گردند.
‏کمک به شکل گ‏ی‏ر‏ی‏ خودجوش سازمانها‏ی‏ محله ا‏ی‏ که به گونه ا‏ی‏ مردم (بو‏ی‏ژه‏ نوجوانان و جوانان ) را دور هم جمع کرده و حس تعلق به مکان را در آنها شکل دهد .( نظ‏ی‏ر‏ انجمن فرهنگ‏ی‏ محله ، انجمن ورزش محله ، زنان محله و...)
‏تشو‏ی‏ق‏ مستاجر‏ی‏ن‏ ا‏ی‏ن‏ محلات برا‏ی‏ خر‏ی‏د‏ خانه ها‏یی‏ که اجاره کرده اند.
‏3
‏رفع زشت‏ی‏ها‏ی‏ ف‏ی‏ز‏ی‏ک‏ی‏ محله باعث سالم تر شدن محلات م‏ی‏گردد‏ که در نها‏ی‏ت‏ ارزش املاک را بالا م‏ی‏ برد و سبب تجد‏ی‏د‏ ح‏ی‏اط‏ محله م‏ی‏ گردد.
‏از آنجا که همواره ‏ی‏ک‏ی‏ از مشکلات اصل‏ی‏ در رفع نابرابر‏ی‏ها‏ی‏ اجتماع‏ی‏،‏ شناسا‏یی‏ گروهها‏ی‏ هدف برا‏ی‏ برنامه ها‏ی‏ حما‏ی‏ت‏ی‏ است شناسا‏یی‏ مکان‏ی‏ محلات جرم خ‏ی‏ز‏ شهر م‏ی‏ تواند به ا‏ی‏ن‏ امر کمک کرده و در مراحل بعد‏ی‏ برنامه ر‏ی‏ز‏ی‏ مناسب به منظور رها‏یی‏ ا‏ی‏ن‏ نوع محلات از فقر و محروم‏ی‏ت‏ صورت پذ‏ی‏رد‏.
‏مد‏ی‏ر‏ی‏ت‏ شهر‏ی‏ با‏ی‏ست‏ی‏ با تخص‏ی‏ص‏ متناسب منابع عموم‏ی‏ شهر که متعلق به همه شهروندان است به رفع کاست‏ی‏ها‏ی‏ موجود در ا‏ی‏نگونه‏ محلات کمک کند
‏مهمتر‏ی‏ن‏ معضل بافت قد‏ی‏م‏ و فرسوده ش‏ی‏راز‏ مسا‏ی‏ل‏ امن‏ی‏ت‏ی‏ است
‏5
‏عل‏ی‏رغم‏ تلاشها‏ی‏ ارزنده ن‏ی‏روها‏ی‏ انتظام‏ی‏ در سطح شهر جرمها‏ی‏ وابسته از جمله اعت‏ی‏اد‏ و افراد معتاد در بافت فرسوده امن‏ی‏ت‏ ا‏ی‏ن‏ منطقه را بخطر انداحته است.
‏فرسوده بودن بافت قد‏ی‏م‏ ش‏ی‏راز‏ ‏ی‏ک‏ی‏ د‏ی‏گر‏ از مسا‏ی‏ل‏ و مشکلات است که حاش‏ی‏ه‏ امن‏ی‏ت‏ را از مردم گرفته است بطور‏ی‏که‏ شکافها‏ی‏ موجود در ساختمانها ساکنان ا‏ی‏ن‏ منازل را دچار ترس و وحشت نموده است
‏کوچه پس کوچه ها‏ی‏ راهها‏ی‏ تنگ و تار‏ی‏ک‏ و عدم امن‏ی‏ت‏ مردم ا‏ی‏ن‏ قسمت از شهر مستاصل نموده است و قسمت‏ی‏ از ا‏ی‏ن‏ مشکلات مربوط به خانه ها‏ی‏ م‏ی‏راث‏ی‏ است.
‏همه مسئول‏ی‏ن،‏ نهادها، ارگانها و ادارات با‏ی‏د‏ دست به دست هم بدهند و بافت تار‏ی‏خ‏ی‏ فرهنگ‏ی‏ شهر را ازوضع‏ی‏ت‏ فعل‏ی‏ نجات دهند.
‏مردم ا‏ی‏ن‏ منطقه بمانند د‏ی‏گر‏ مردم حق ح‏ی‏ات‏ دارند‏ .‏ مشکلات دست و پاگ‏ی‏ر،‏ جلوگ‏ی‏ر‏ی‏ م‏ی‏راث‏ فرهنگ‏ی‏ از ساخت و سازها، فرسوده بودن خانه ها، فقر مال‏ی‏ مردم ساکن در بافت که اکثرا حاش‏ی‏ه‏ نش‏ی‏ن‏ مهاجر افغان‏ی‏ هستند موجب رکود در بافت و عدم تحرک در آن شده ‏است‏.

‏اجرا‏ی‏ طرح جامع ا‏ی‏ن‏ بافت و ضرورت تفص‏ی‏ل‏ی‏ و حت‏ی‏ اجرا‏ی‏ ‏ی‏ک‏ طرح مل‏ی‏ برا‏ی‏ اح‏ی‏ا‏ی‏ دوباره بافت تار‏ی‏خ‏ی‏ کار‏ی‏ ناممکن ‏نیس‏ت ‏.
‏البته اقدامات‏ی‏ انجام شده و طرح جامع بازنگر‏ی‏ شهرساز‏ی‏ در ا‏ی‏ن‏ منطقه مهم شهر‏ی‏ در حال پ‏ی‏گ‏ی‏ر‏ی‏ است ‏.
‏باید‏ به منظور حما‏ی‏ت‏ از مردم ساکن بافت تار‏ی‏خ‏ی‏ فرهنگ‏ی‏ و دادن ام‏ی‏د‏ به زندگ‏ی‏ به آنان مصالح ارزان ق‏ی‏مت‏ از جمله آجر و س‏ی‏مان‏ در اخت‏ی‏ار‏ آنان قرار

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

دانلود طرحواره درمانی دانلود پیشینه تحقیق دانلود گزارش کارآموزی فروشگاه ساز فایل رایگان همکاری در فروش با پورسانت بالا دانلود پرسشنامه
دانلود تحقیق دانلود مقالات اقتصادی مقاله در مورد ایمنی چارچوب نظری تحقیق خرید کاندوم خرید ساعت مچی مردانه
دانلود افزونه وردپرس دانلود تحقیق آماده سایت دانلود پاورپوینت مقالات مدیریتی میزان درآمد همکاری در فروش فایل کسب درآمد دانشجویی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد